Cum te poți angaja ca și model videochat

Videochat-ul a fost și este în continuare  un subiect tabu.Videochat-ul este încă o activitate extrem de controversat în Romania, deși în prezent țara noastră este lider mondial al pieței de videochat, estimată la 2 miliarde de euro anual. Nu aș face niciodată însă pentru cine o face nu am nimic împotrivă și nici nu judec.

Pentru a practica această meserie este nevoie de multă determinare, curaj și implicare. Totuși acest job este unul ca și oricare altul,dar nu pentru oricine.Adevărul e că trebuie să fii făcut pentru așa ceva 🙂 și după cum ziceam la început eu una nu aș putea face așa ceva.

Cu toate acestea sunt multe fete care practică acest job și o mulțime de domnișoare care sunt modele videochat.  Primul lucru pentru care majoritate fetelor se angajează este banul. De fapt e vorba de mulți bani și asta atrage domnișoarele dornice de distracție și bani.  Am văzut chiar și anunțuri unde se angajează și băieți. Artstudio București angajează și băieți și fete pentru acest job, deci nu trebuie judecate doar fetele :)) Se fac mereu angajări studio videochat deci pentru cine dorește este liber să încerce.

Ce este de fapt videochat-ul ?

Videochat-ul reprezintă activitatea recreativă de comunicare prin intermediul internetului care include o cameră web, un microfon și o tastatură. Cu alte cuvinte, cu toții am făcut videochat cel puțin o dată în viață, pe Skype, Viber sau Face Time, singura diferență e că nu s-a făcut într-un studio videochat.

 

Câți bani câștigi din videochat ?

Nu știu exact despre ce sume  este vorba  dar am auzit că poți primi câștiguri fabuloase. Prețul începe pe la vreo 1000 de euro și te poți ridica,dacă știi ce trebuie să faci.

La Art Studio, câștigurile  lunare pot depăși cu ușurință  suma de 1500$/luna dacă domnișoara se  implică cu adevărat în această activitate. Modelele de succes de la Art Studio au încasat sume de până la 20 000 $ pe luna și chiar mai mult. Succesul depinde doar  ceea ce își dorește fiecare. Veniturile vor crește consistent în funcție de implicarea și seriozitatea de care fiecare dă dovadă.

Ce criterii se cer la angajare ?

Concret se caută o persoană care să arate bine și care îmbrăcată într-o lenjerie intimă să convingă persoana de la capătul celălalt al camerei să o privească sau să îi vorbească cât mai mult. Am înțeles că cei care intră să le vadă pe domnișoare își introduc cartea de credit și plătesc pentru fiecare clipă în compania fetei. Nu este vorba despre nimic … deocheat. Mai exact, nu este vorba despre relații intime dar ce face fiecare în spatele camerei este strict problema fiecăruia – așa câștigă cât mai mulți bani.

În momentul angajării, firma îți pune la dispoziție solar, SPA, manichiură și hairstyle, make-up, acces la sală de fitness, antrenor și tot ce ai tu nevoie ca să-ți poți desfășura activitatea și să ai un aspect cât mai îngrijit.

Cum găsești acest studio videochat București ?

Poți ajunge la Art Studio Videochat unirii  cu metroul până la Piața Unirii, RATB: 116, 117, 313, 104,123, 124 sau Tramvai: 14, 40, 55, 56. Clar că nu am fost însă toate aceste date sunt lăsate pe site pentru oricine este interesat să participe la un interviu.

 

Ca și o concluzie să lucrezi într-un studio videchat nu e ceva exagerat. Lucrezi singură într-o cameră frumoasă, nimeni nu te urmărește ceea ce faci tu. În plus toți cei care te pot urmării  sunt doar din afara țării,deci oameni cu bani ce te pot plătii foarte bine chiar și pentru o simplă discuție.

Viata ta poate deveni mai ușoară și mai frumoasă. Poți să ai un program flexibil, siguranță financiară și planuri de viitor palpabile – depinde doar ce îți dorești de la viață 🙂 Eu una mă mulțumesc cu ce am .

 

Deyutza

5 Comments

  1. Am auzit voci care sunt impotriva dar eu din contra le admir pe fete pentru curajul lor.

  2. nu judec si nu comentez acest””job””,fiecare cu optiunea lui ,iti trebuie curaj asa consider eu

  3. Asa cum ai specificat mai sus ,daaa iti trebuie curaj , sa fii sigura pe tine ! Nici eu nu as face sunt o fire emotiva si sunt paralel cu asa ceva ! Dar oricum cine face nu trebuie judecat poate chiar are nevoie de bani , fiecare e liber sa faca ce vrea !!!

  4. Daca esti o fire determinata,ambitioasa,increzatoare poti face videochat iar in timp poti ajunge un model de top iti trbuie curaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.