Idei cum să porți tricourile polo

Fetelor,aduceți-i pe băieții voștri pe lângă voi și spor la citit. Astăzi am un articol care în mare parte este dedicat băieților și modei bărbătești. Deși afară încă nu e vremea de tricou, eu tot mă gândesc la zilele frumoase ce vor urma. Mă gândesc la perioada când voi putea purta tricoul,chiar și tricouri polo  .

Tricoul polo a fost creat de tenismenul Rene Lacoste în anul 1926. Francezul Rene Lacoste a fost primul sportiv care a apărut pe teren îmbrăcat într-un tricou polo alb din bumbac cu guler cu nasturi. Tricoul îi oferea mobilitate, o performanță superioară iar gulerul ridicat îl ferea de soare. Tricoul polo poate fi purtat de aproape oricine, de la cea mai mică până la cea mai înaintată vârstă.

Adevărul e că eu nu mă dau în vânt după tricouri polo pentru femei, dar acesta poate fi o alternativă  foarte bună atunci când poți înlocui o cămașă cu el. Tricoul polo este o piesă vestimentară versatilă care ar trebui să se regăsească în garderoba tuturor bărbaților.Cu siguranță este superior unui tricou basic, dar nu la fel de serios precum o cămașă.

Tricouri polo pentru bărbați au un design clasic și nu se demodează

Mulţi bărbați  poartă tricoul polo la o ţinută business-casual. Polo-ul merge foarte bine cu blugi şi cu pantaloni casual. Acesta poate fi purtat la ţinute casual sau la o îmbrăcăminte formală împreună cu un costum. O variantă foarte des purtată este și cea cu pantaloni scurți. Pe timp de vară poți alege orice variantă de tricouri bărbați, la care să îi alături orice fel de pantaloni scurți. Totuși o pereche smart casual și o pereche de loafers în picioare dă foarte bine.

Ca și regulă de purtare, niciodată atunci când porți un tricou polo,nu trebuie să îl bagi în pantaloni.Eu una sunt împotriva oricărui fel de tricou de băgat în pantaloni. Indiferent că sunt tricouri polo pentru femei sau tricouri polo pentru barbati acestea nu trebuie băgate în pantaloni. Dacă pentru femei sunt anumite tricouri care dau bine băgate în fustă/pantaloni, când vine vorba de tricouri bărbați acestea clar trebuie să stea afară. :))

Tricoul polo este considerat un item smart casual, adică este undeva la granița dintre vestimentația elegantă și cea relaxată.

Alege să porți tricouri polo făcute cu bun gust care se pot asorta cu diferite piese vestimentare.Ai grijă la materialul din care este confecționat dar și la croiul său.

Niciodată nu merge pe stradă cu gulerul ridicat

Un alt aspect la care trebuie să fi atent  este la guler.  Gulerul tricoului să nu îl ții ridicat, așa cum cum poartă unii bărbații, mie una mi se pare de foarte mare prost gust.

Singurul loc unde este indicat și recomandat ca gulerul tricoului polo să se poartă ridicat este pe teren. Acolo unii sportivii care doresc să își ferească gâtul de soare își ridică astfel gulerul.

Cam atât am avut de zis. Acum sunt curoasă, tu cum alegi să porți tricourile polo ?

 

Deyutza

3 Comments

  1. sunt foarte practice si le poti purta cu usurinta(barbatii),modele si culori diferite ,sunt foarte sic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.