Beauty Help – supliment alimentar colagen formula – funcționează ?

În luna decembrie, am primit de la Santa Oana Alexandru un pachețel cu multe bunătăți. Am scris eu despre el în perioada aceea, dacă ești curioasă de ceea ce am primit atunci. Printre produsele primite am găsit și   acest Beauty Help de la Zenyth.

Ce este Beauty Help și la ce se folosește

Beauty Help este un supliment alimentar sub formă de pudră pentru shake-uri, disponibil în două variante de gust: căpșuni (Beauty Help Strawberry) sau ciocolată (Beauty Help Chocolate). Beauty Help este o formulă inovatoare, care reunește într-o formă concentrată cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern.

Produsul Beauty Help asigură îngrijirea profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside“ (frumusețe din interior). Administrat în cure de minimum 3 luni, produsul Beauty Help îmbunătățește de la nivel celular aspectul tenului, părului și unghiilor:

 • Acțiune anti-aging.
 • Netezirea ridurilor fine.
 • Redarea elasticității și flexibilității pielii.
 • Estomparea petelor cutanate cauzate de expunerea la soare sau de vârstă.
 • Hidratarea pielii din interior.
 • Redarea fermității, elasticității și luminozității pielii.
 • Micșorarea porilor dilatați.
 • Reducerea acneei ușoare și estomparea petelor lăsate de acnee.
 • Stimularea sintezei de colagen în corp și refacerea structurii de suport a pielii.
 • Stimularea microcirculației.
 • Estomparea petelor roșiatice în cuperoză.
 • Întărirea unghiilor și firului de păr.
 • În plus, Beauty Help contribuie la susținerea sistemelor articular și cardiovascular și la întărirea imunității.

 

Beauty help – chiar funcționează ?

Eu am avut varianta cu ciocolată, și ca o concluzie nu pot spune că e cel mai gustos shake 🙂 Adevărul e că nu e foarte gustos dar nici rău nu e, adică se poate bea fără nici o problemă. Eu l-am consumat cam 1 lună de zile sau chiar mai bine. ( au fost dimineți în care uitam sau nu aveam timp de el).În tot acest timp cât am consumat produsul pot spune că m-am simțit foarte bine.

În primul rând după un shake din ăsta eu nu mai mâncam mare lucru în ziua respectivă. Acest shake îmi tăia din pofta de mâncare și nu simțeam nevoia să mă alimentez,el conținând foarte multe vitamine și ingrediente.

La fel pe perioada cât l-am consumat, dar chiar și acum observ că nu mi s-a mai rupt nici o unghie, bine eu am și ajutoare locale. 🙂 De asemenea și tenul meu arată mai bine, mai luminos iar părul mai mătăsos. La capitolul riduri nu m pot pronunța însă am văzut o modificare la aspectul sebumului și al porilor. Aceștia s-au mai diminuat iar producția de sebum a scăzut considerabil,la modul că pot să port un fond de ten și fără pudră 🙂

Beauty Help Chocolate ma ajutat și cu imunitatea zic eu, eu nu am răcit deloc iarna aceasta. Temperaturi scăzute au fost slavă Domnului al fel și o mulțime de pacienți răciți la cabinet, însă nu s-a prins nimic de mine. Să nu vorbesc într-un ceas rău acum, dar eu zic că și-a făcut treaba foarte bine acest produs.

Conținutul cutiei este de 300gr pudră și ajunge cam pentru 1 lună. Shake-ul se poate face cu apă, ceai, suc  sau iaurt. Eu l-am băut doar cu apă puțin călduță, dimineața pe stomacul gol.În interiorul cutiei se găsește și o măsură care te va ajuta să îți dozezi corect și ușor produsul. Pe tot parcursul curei se recomandă să se consume 2-3 litrii de apă. Sincer eu nu m-am putut ține de acest lucru,beau apă dar nu atât de mult. Cu toate acestea eu chiar am văzut câteva rezultate și sunt sigură că după o cură de 3 luni , rezultatele se văd în totalitate și pe termen lung.

Unde îl găseşti şi cât costă?

Beauty Help se poate comanda direct de pe site-ul oficial, la preţul de 160 de lei. O cutie ajunge pentru o cură de 20 de zile ( așa zic informațiile oficiale). Personal  l- reachiziţiona  pentru că într-adevăr am văzut rezultate și nu am avut nici o reacție adversă.

Tu ai auzit de acest produs? L-ai încercat sau ai vrea ? Cum ți se pare ?

Deyutza

6 Comments

 1. Nu am auzit de acest produs, dar pentru ca ai spus ca nu este prea placut atunci cand il bei, nu vreau sa-l incerc.

 2. Mi-am propus si eu in urma cu ceva timp sa incerc acest supliment alimentar si ma bucur ca ai facut-o tu intai pentru ca m-ai convins ca merita sa fac acest lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.