Aranjamentele florale o idee bună pentru un cadou

Luna februarie cât și luna  martie se anunță pline de cadouri și pline de aranjamente florale. Cadourile perfecte pentru femei de cele mai multe ori sunt constituite din aranjamente florale, iar eu am văzut câteva aranjamente florale pe floria.ro .

Nu e prima dată când vizitez acestă florărie online , și de fiecare dată am fost foarte impresionată de fiecare aranjament floral de acolo. Să oferi ca și cadou un aranjament floral nu îți trebuie neapărat un motiv. Totuși acesta te poate salva dacă nu știi ce să oferi la o zi onomastică, dacă ești invitată la un eveniment sau pur și simplu vrei să îi spui mulțumesc unei persoane dragi.

Când oferi un aranjament floral ?

Că tot ziceam la începutul  articolului, nu mai e mult și vine 1 și 8 martie. Aceste două zile și nu numai sunt perfecte pentru a primi și a oferi un aranjament floral.

Primăvara şi vara sunt anotimpurile în care poți alege dintr-o multitudine de flori.Florile de sezon sunt cele mai potrivite pentru un cadou perfect. Dacă femeia căreia i le oferi este tânără şi o fire veselă, atunci un buchet colorat de flori de câmp este perfect.Tot buchetele cu flori de primăvară sunt recomandate și pentru persoanele foarte vesele și nonconformiste cărora trandafirii li s-ar putea părea mult prea clasici.

Lalelele simbolizează dragostea, dar și noile începuturi.Eu una abia aștept să îmi primesc aranjamentul cu lalele 🙂

 

Ce flori și cui îi oferi un aranjament de flori

  • Pentru o persoană tânără, veselă, alege un buchet multicolor, la fel de „vesel”.
  • Pentru o persoană sobră, pretenţioasă,cum ar doamna învățătoare sau chiar șefa ta, oferă-i un buchet de crini sau de flori exotice.Depinde acum și de personalitatea fiecăreia
  • Pentru o relaţia  mai degrabă profesională, alege culori neutre, gen portocaliu, roz, galben.
  • Dacă ești băiat îi poți oferi iubitei  trandafiri roşii, simbol al iubirii. Sunt o mulțime de aranjamente florale frumoase cu trandafiri și în formă de inimă. Orice iubită ar fi foarte încântată să primească un astfel de aranjament.
  • Pentru soră, mamă, prietenă, poţi lua flori de primăvară. De altfel, aceste flori se pot oferi oricui în această perioadă. Sunt frumoase, proaspete şi frumos mirositoare.

 

Tu ce flori oferi primăvara asta?

Deyutza

4 Comments

  1. Raman uimite de frumusetea aranjamentelor florale. Desi prefer o floare in ghiveci nu ma supar sa primesc si un asemenea aranjament.

  2. Florile sub orice forma ,ghiveci ,aranjamente,buchetele ,,sunt superbe ,oricand m-as bucura de ele .sunt superbe in orice anotimp si cu orice ocazie

  3. Eu prefer in general florile in ghiveci ca sa pot sa le pastrez tot timpul dar imi plac si acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.