Creative Nails Collab – Cotton Candy Nails

Cotton Candy cam așa a sunat tema temei de sâmbăta trecută. Mâine se face exact o săptămână de când ar fi trebuit să postez, dar chiar nu m-am încadrat.Dacă mă urmărești și pe facebook , cred că ai văzut deja că am fost în concediu și chiar nu m-am încadrat cu postarea. Nu era cine știe ce,pozele erau deja făcute trebuiau doar editate și puse pe blog și bineînțeles de scris textul. Nu m-am încadrat, cu nimic în seara plecării așa că am lăsat pentru acum când m-am întors.

 Cotton Candy Nails

Adevărul e că nu știam ce să fac, aveam eu ceva în minte,dar de la zis până la făcut e cale lungă 🙂 M-am folosite de nuanțe ca ale vetei de zahăr și m-am pus pe treabă. Deși water marble nu e unul din punctele mele forte, și deși aceasta e a doua manichiură cu această tehnică, eu zic că m-am descurcat onorabil.

Bineînțeles că am vrut să fie un model,voiam să imite vata de zahăr atunci când e rotită pe băț. Dar după cum ziceam de al zis până la făcut e mult. Modelul ce mi-a ieșit nu a fost decât un haos,dar eu zic că m-au salvat culorile candy 🙂

Unul din lacurile folosite este lacul acesta de la Cupio. Nuanța Tokyo, o nuanța perfecta pentru ceea ce am vrut eu să realizez 🙂 Rozul ăla perfect al vatei de zahar 🙂  Și deși în modelul meu predomină movul, eu am vrut să fie rozul acesta dulce,dar cum water marble nu e specialitatea mea… asta e tot ce am putut să abțin.

 

În concluzie nu știu dacă am unghii cotton candy însă sper totuși să mă fi salvat rozul dulce de la Cupio 🙂

 

  1. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  2. Oana –http://oanaalex.ro/
  3. Madalina –https://myprettynubs.blogspot.ro/
  4. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
  5. Mihaela – http://elasdreams.blogspot.ro/
  6. Violeta https://www.lucruri-interesante.ro/
  7. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
  8. Deyutza – https://deyutza.ro/
  9. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/…
  10. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk…

 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.