Ce am cumpărat/ primit în luna ianuarie

Luna ianuarie s-a lăsat cu ceva  cumpărături nu prea multe dar au fost ceva. M-am păstrat , dacă pot spune așa, pentru o sesiune de shopping la Milano 🙂  Ei bine nu chiar la Milano dar de prin Italia sigur voi cumpăra ceva. Cu toate că  poate aș mai fi cumpărat câte ceva, m-am abținut și totul s-a concretizat cu ceva comenzi Avon/Oriflame ( ca în fiecare lună) dar și cu o mică sesiune de cumpărături din Mall.

Ce cumpărături am făcut

De la Avon am făcut mici cumpărături, am profitat de câteva reduceri și am luat cam tot ce aveam nevoie.

Aceste produse le-am primit cadou pentru că am îndeplinit niște condiții la comenzile mele anterioare.

Comanda propriu zisă  a fost formată din produsele de mai jos.

Parfumul Luxe l-am luat cu doar 35 lei , a avut un preț bun și era păcat să îl ratez. Restul produselor la fel prețuri bune, oferte de  nerefuzat 🙂 Lacul de unghii deja l-ai văzut în manichiura de sâmbătă 🙂 Mi-a plăcut mult și l-am pus repede la treabă.

Umbrela asta mi-a plăcut mult că are lanternă la mâner și a fost și super ieftina 28 de lei. Portofelul l-am luat să îl fac cadou,și pot să zic că arată foarte bine. Am făcut o alegere bună.

De la Oriflame nu am luat multe. De data aceasta am optat pentru o cremă de mâini miroase super a citrice,era păcat să nu o iau. Mi-am mai luat o mască pentru puncte negre, nu știu cât e de bună, nu am folosit-o încă,dar era vreo 10 lei și am zis să îi dau o șansă. Pe lângă cele 2 am mai luat și 2 pliculețe unul cu scub de față și celălalt cu mască.Ambele din aceiași gamă deci ar trebui să facă treabă bună împreună.

Spuneam mai la începutul articolului că am fost la mall. Am fost pe la începutul lunii,dar doar prin trecere și în timpul pe care l-am avut am vizitat 2 magazine.

Cumpărături din Pepco și DM

Din Pepco mi-am luat această pijama drăguță. A costat doar 30 de lei și își merită  fiecare leuț. Chiar sufăr și îmi pare rău că nu am Pepco în oraș….așa multe chestii mi-aș lua mai des.

Tot din Pepco am luat și acest cuier. Nu l-am pus încă nicăieri, nu știu unde să îl pun, dar n-am dat decât 5 lei pe el, chiar era păcat să îl las acolo  :))

Din Dm mi-am luat apa micelară de la Garnier, n-am mai luat demult și chiar îmi era dor. Mi-am mai luat și două măști tip șervețel, au început să îmi placă din ce în ce mai mult.

Restul produselor deodoratul Dove, lacul de unghii și dischetele demachiante le-am cumpărat din magazine diferite… Lucruri de care aveam nevoie.

 

La capitolul ce-am primit, se încadrează și produsele alese din standul Flormar de la mall. Despre eyeliner deja am vorbit,  dar fii de fază uremază și celelalte produse.

Lacurile de unghii, le-am primit de la @Malika ,dar și pe ele le-ai văzut deja în două manichiuri pe blog.

 

Cam asta e tot pentru Ianuarie, nu știu totuși cum se va încheia luna Februarie 🙂

Tu ce ți-ai mai cumpărat în ultimul timp ?

Deyutza

4 Comments

  1. Intradevar ai cumparat mai putin ca-n alte luni, dar in aceasta luna ne vei arata ce ti-ai luat din Italia.

  2. Imi place tare mult pijamaua ,desi merg in Pepco nu am vazut-o .ei au produse super si diverse ,imi plac alegerile tale destul de diverse sa le folosesti cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.