Review – Gel eyeliner Flormar

Luna trecută  s-a lăsat cu ceva mici cumpărături și ceva produse la de standul Flormar. Mi-am ales cinci produse Flormar printre care și acest gel eyeliner . Voi vorbi pe rând despre ele,dar astăzi e despre eyeliner-ul negru. Eyeliner-ul este un produs care a devenit oarecum o emblemă a mea, și un must have  pentru mine.Fie că  aplic fard , fie că nu eyeliner-ul și rimelul nu lipsește la mine. Atunci când sunt pe grabă sau când pur și simplu nu vreau să mă machiez o dungă neagră de tuș mă salvează.

Acest tip de eyeliner este nou pentru mine și chiar îmi place. Până acum am folosit tușurile clasice,cele lichide îmi plac dar acesta parcă îmi place mai mult.

Acest tuș după cum îi zice și denumirea este gel, foarte pigmentat și după părerea mea foarte ușor de aplicat. Produsul se găsește într-un borcănaș dacă îi pot spune așa, prevăzut cu un capac iar în capac se găsește pensula pentru aplicare.

Eyeliner gel Flormar

Textura moale și cremoasă ajută la  aplicarea produsului  foarte ușor și cel mai important rezistă o zi întreagă,destul de bine. Îmi place și nuanța – negru intens, astfel încât nu e nevoie să îl aplic în mai multe straturi pentru a obține o nuanță intensă.

Este perfect pentru un machiaj pin up girl, dar și pentru unul dramatic sau de ocazie. merge chiar și ziua, după cum ziceam o linie fină de tuș face diferența asupra ochilor mei 🙂

Gramajul este de 2,2gr,și deși poate părea puțin produsul este spornic și sunt sigură că îmi va ajunge mult timp de acum. Chiar sunt curioasă dacă am să îl termin în 6 luni de zile. Valabilitatea sa este de 6luni de la deschidere, iar eu am o lună și deocamdată se vede doar puțin că am umblat prin el. 🙂

Deși mai greu de folosit eyeliner-ul nu trebuie să lipsească din trusa ta de make-up

Eyeliner gel Flormar

Eyeliner gel Flormar

Eyeliner gel Flormar

Eyeliner gel Flormar

 

Produsul se găsește în patru variante de culori :

  1. Gel Black
  2. Deep Ocean Blue
  3. Bole Brown
  4. Forest Green

Am început cu Gel Black dar cred că și cu Forest Green mi-ar sta bine. Prețul acestui gel eyeliner este de 37 de lei,iar după părerea mea merită fiecare bănuț.

Deși știam că Flormar au produse bune, cu fiecare produs nou încercat mă conving mai mult și mai mult. Atât acest  produs se poate cumpăra de pe site-ul oficial Flormar cât și standurile din țară.Eu după cum ziceam l-am luat de la standul din IuliusMall Suceava.

 

Tu folosești în general eyelinere sau tușuri?  Ai încercat acest gel eyeliner ? Cum ți se pare ?

Deyutza

18 Comments

  1. Eu abia ma descurc cu creionul de ochi. Cu eyelinerul nu am nici o sansa. Am si eu unul sub forma de carioca dar il folosesc foarte rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.