Vine vara bine îmi pare, eu îmi caut costum de baie

Daaa, cam așa sunt eu în perioada aceasta, îmi caut costum de baie. Tocmai ce am găsit oferta pentru concediu la mare și nu pot spune decât că sunt extrem de nerăbdătoare. Număr zilele până atunci și nu pot spune decât că mai sunt vreo șase luni. Deși pare o perioadă lungă știu că timpul trece extrem de repede. Așa mă gândeam și acum 4 luni când rezervasem biletele pentru Italia, și uite că mai am o săptămână și îmi voi petrece ziua îndrăgostiților la Veneția.

Pentru că deși pare mult , timpul e limitat și pentru că de obicei comenzile pe site-urile de afară ajung mai greu, eu deja m-am pus pe căutat costume de baie. Am început cu Zaful pentru că da e unul din magazinele online preferate în acest moment.

Am găsit o mulțime de modele de costume de baie și chiar mi-e greu să aleg. Pentru că spre rușinea mea, am pus câteva kg pe mine , trebuie să îmi caut modele noi și modele să mă avantajeze 🙂

 

Îți alegi costumul de baie în funcție de forma corpului ?

Anul acesta aș merge pe costume de baie dintr-o piesă. Am văzut modele foarte drăguțe și modele care să nu acopere totuși tot corpul. Click aici și găsești mai multe modele,de costume de baie dintr-o singură piesă. Eu am ales două modele , dar trebuie să mă hotărăsc dacă rămâne unul dintre ele .

 

Dar pentru că nu vorbim doar de mine în această ecuație 🙂 și pentru că presupun că și tu ești în căutare de costume de baie , poți căuta mai multe modele pe site. Click pe more și cu siguranță găsești ceea ce cauți. De fapt și acest model cred că m-ar avantaja. De fapt acest model este ceva din ceea ce caut. După cum ziceam alegerea e grea,modele multe….prețuri bune.

Flower Bikini SetHigh Waisted Tiny Floral Halter Bikini Set

 

Dacă nici una din variantele alese de mine nu te mulțumește, ce ai zice un un costum de baie alb. Pe o piele bronzată un costum de baie ar arăta foarte bine. Eu una mă cam feresc de el,pentru că eu însăți sunt foarte albă la ten. De obicei fac reclamă la brânză și la lapte și până nu ajung la mare nu mă colorez mai deloc :). Așadar pentru mine un costum de baie alb nu ar fi tocmai indicat dar dacă tu te bronzezi repede , părerea mea e că nu trebuie să ratezi așa ceva. Aici (here) găsești modele pe toate gusturile. Și deși ziceam că un costum de baie alb nu e pentru mine, ei bine l-am găsit. Nu e un alb simplu, și chilotul e cu talie înaltă, sutienul e exact modelul care îl port.

 

Of și într-un final alegerea e mult mai grea decât m-am așteptat. De aceea e bine să mă apuc eu de cumpărături din timp. Astfel pot să mă gândesc mai bine ce model să fie câștigător.  Deși nu aveam mari speranțe, și de fapt voiam un costum de baie întreg,uite că am reușit să aleg cel puțin câte un model chiar și din categoriile la care nu speram.

 

Tu în funcție de ce îți alegi costumul de baie ?

Deyutza

4 Comments

  1. Desi imi plac costumele de baie dintr-o bucata le vreau cat mai decoltate ca soarele sa-mi poata lasa amprenta.

  2. Da ,a venit vremea sa dau o raita prin siteuri dupa costum de baie iar cele chinezesti imi par deosebit de accesibile ca pret si dragutele ;ma avantajeaza ceva deux piece dar cu talie inalta ca in ultima poza sau o singura piesa de preferat nuanta inchisa ;din fericire mi-am gasit repede si atat de multe modele incat trebuie sa ma gandesc bine pe care il aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.