Top 3 produse preferate Sephora

Sephora este unul din brandurile pe care încep să le îndrăgesc din ce în ce mai mult și pe care le folosesc cât de des pot. Nu am un magazin Sephora în oraș dar de câte ori am ocazia să ajung într-unul din magazine nu se poate să plec fără ceva. Printre produsele cumpărate am și multe primite și de aceea am reușit să îmi fac un top al produselor preferate de la acest brand.

Unul din produsele preferate pe care l-am tot purtat vara trecută este creionul retractabil. Zic că l-am purtat vara pentru că nuanța lui nu e tocmai ușor de purtat. Este un verde destul de puternic și iarna e mai greu de purtat în orice tip de machiaj. Este un creion gel retractabil după cum ziceam, un creion cu o consistență cremoasă și foarte rezistentă. Rezistă bine pe pleoape chiar și pe cele uleioase ca ale mele,chiar și o zi întreagă. Nuanța sa este 05 Deep Green dacă te-am făcut curioasă și vrei să îl încerci și tu.

 

Top 3 produse preferate

Cel de-al doilea produs care ma cucerit de curând este crema exfoliantă cu ceai verde. Ce îmi place la acest produs este faptul că matifiază tenul tot odată îl lasă hidratat. Făcând comparație cu un alt produs asemănător acesta este net superior deși nu are multe particule exfoliante. După ce mă spăl tenul e hidratat și foarte catifelat, în concluzie acest produs e unul dintre preferatele mele, păcat totuși că e gramajul cam mic :))

Cel de-al treilea produs este săpunul lichid cu aromă de vanilie. Nu pot spune că e the best of the best între săpunuri lichide însă de la acest brand acesta se află în top 3. În primul rând îmi place aroma lui de vanilie, se știe deja (cred) că vanilia și cocosul sunt preferatele mele în orice formă s-ar afla ele.

Săpunul are o consitență cremoasă și foarte parfumată.Chiar și după ce mă spăl mâinile miros tare bine și delicios 🙂 La fel de mult îmi plac și gelurile de duș, mai ales cele cu aromă de caramel sau ciocolată sunt tare delicioase și ele.

 

Ție ce produse Sephora îți plac ?

Deyutza

5 Comments

  1. si eu sunt fan vanilie si cocos. Ce ne-am nimerit! In schimb, eu nu prea folosesc sapunurile lichide si le prefer pe cele solide. Si crema exfolianta ma tenteaza, mai ales ca zici ca are efect matifiant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.