Creative Nails Collab – #5 Elements:Earth

Cam târziu,dar postez și eu manichiura de sâmbătă. Unul din cele 4 elemente apă, foc, vânt și pământ mi-a dat mari bătăi de cap. Dacă la apă și vânt m-am descurcat eu, la pământ am fost pusă în dificultate. Din păcate nu am avut prea multe resurse și material pentru temă,  nu mi-a rămas decât să fac ceva cu talentul meu :)) Talent la pictură n-avem deci manichiura clar va fi fail. Idei am avut eu…dar din păcate n-am avut și îndemânare, sau nu știu ce s-a întâmplat dar nu mi-a ieșit nimic bun. N-am avut timp nici să pregătesc manichiura din timp și în consecință sâmbătă noaptea eu îmi făceam unghiile 🙂

Am încercat 3 manichiuri și nici una nu e de Doamne ajută …dar chiar nu mai am cu ce să mă prezint. De fapt mai aveam eu o idee,dar decât sa fie și aia o ratare mai bine mă limitez la ce am.

 

Am încercat inițial să reprezint o savană, un loc frumos de pe pământ…N-a ieșit ce am vrut eu, așa că am mai încercat o dată. De ceva vreme mă uit la un serial Cei 100.Acolo e vorba de un popor care a trăit timp de 97 de ani în spațiu. Inspirată de imaginea care se vedea de pe navă, m-am gândit să reprezint și eu ceva asemănător.Bineînțeles ideea a fost cum a fost, dar la reprezentație am fost iar cu două mâini stângi… Fail și de data aceasta.

Mă gândeam să reprezint pe unghii o manichiură cu roadele pământului.Dar la fel de teama de a nu da greș am zis că mai bine mai încerc o mani cu tehnica burețelului. M-am gândit tot la pământ văzut din spațiu, văzut ca un tot – ape, păduri , pământ .

Nici de data asta nu a ieșit cum o vedeam eu în mintea mea…dar m-am lăsat păgubașă și mă prezint cu cu am … Nu mai am nici inspirație și nici răbdarea necesară să mai fac ceva… Îmi asum manichiura și asta e …

 

Am văzut deja că fetele au realizat manichiuri mult mai frumoase ca ceea ce am făcut eu…. dar la toți ni greu :))

Poate data viitoare îmi va ieși ceva mai drăguț 🙂

 

 

 

  1. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  2. Oana –http://oanaalex.ro/
  3. Madalina –https://myprettynubs.blogspot.ro/
  4. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
  5. Violeta https://www.lucruri-interesante.ro/
  6. Cristina –http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/…
  7. Andra Kat- http://andrakat.com/
  8. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk…
  9. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.