Purple on my nails

Mov niciodată nu e prea mult așa că cei de la Malika Colors  s-au gândit să îmi mărească colecția de lacuri mov, #ultraviolet mai exact. Trei nuanțe frumoase de mov, au ajuns în posesia mea de curând și nu puteau   decât să mă încânte.

Trei nuanțe de mov, #ultraviolet  două sidefate și una mată, toate trei superbe și care pot fi folosite în diverse manichiuri și combinații. Nu sunt primele lacuri de unghii de la Malika, și chiar încep să mă îndrăgostesc de acest brand și de lacurile lui.

De cum le-am primit le-am și pus la treabă și am deja două manichiuri făcute. Una dintre ele o prezint astăzi iar cealaltă vine curând.  Pentru această primă manichiură am ales să port nuanța 94b pe cele 4 unghii iar pe inelar am aplicat baza alba de la essence #33 iar modelul ștampilat a fost cu lacul de unghii 18-3838.  Nuanța 94b s-a uscat ceva mai greuț, am aplicat 2 straturi dar cealaltă surprinzător s-a uscat mult mai repede.

Port deja de câteva zile această manichiură,iar lacul de unghii e tot acolo, la vârfuri rezistă destul de bine chiar și după vreo 4 zile .

Cam asta e modelul realizat de data aceasta,  și sunt curioasă dacă vre-o una dintre voi a încercat aceste lacuri de unghii și ce părere are despre ele.

Deyutza

20 Comments

  1. Movul e culoarea mea preferata si cu toate astea nu o port foarte des pe unghii pentru ca am unghiile scurte si mi se pare ca nu da bine. Dar acum ca e culoarea anului o sa o incerc si eu ojele de la Malika.

  2. Nu le-am incercat dar sunt foarte tentata sa o fac, mai ales ca mov-ul este culoarea mea preferata.

  3. Imi place movul si il iubesc cu atat mai mult acum ca este culoarea anului. Manichiura este impecabila si ultima poza este geniala :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.