Idei cum poți să îți mărești veniturile

Viața de student poate fi frumoasă dar și grea. Dorința de a avea bani să îți plătești facultatea, bani pentru lucruri personale, bani pentru chirie sau de ce nu un apartament personal. De cele mai multe ori facultatea vine odată și cu plecarea de acasă și automat desprinderea de mami și de tati 🙂

Fetele de obicei au mai multe nevoi, că de pentru nouă ne trebuie, haine, pantofi, produse de îngrijire și make-up .. știu băieții vor spune la ce bun atâtea,dar așa suntem noi.

Pentru a supraviețui vieții de student cele mai multe dintre fete sunt în căutarea unor job-uri pentru femei .

E greu și după cum ziceam viața de studentă departe de casă uneori e foarte costisitoare. De câțiva ani unul dintre cele mai râvnite joburi pentru femei , este lucrul  în studio, într-un mediu curat, cald și un ambient plăcut. Acum sunt sigură că stai să te gândești, dar nu te las prea mult și îți zic eu, este vorba despre videochat.

Și acum bum, toate persoanele mai pudice îmi vor sări în cap,dar și acest job este unul legal și nu implică nici un risc,deci nimic deochiat în treaba asta. Compania de angajare videochat încheie o formă contractuală cu angajatele sale și aceasta este înregistrată. Acesta este un plus pentru ca angajatele vor beneficia de asigurare medicală și se vor adăuga cotizații semnificative la pensie. Deci totul este în regula, doar persoana care îți dorește să lucreze în acest mediu trebuie să fie deschisă, dinamică și dornică de a câștiga sume considerabile într-un timp scurt.

Se fac angajări în cadrul Live Studio ,deci dacă vrei să îți mărești veniturile , vrei să ai banii tăi și să nu depinzi de nimeni atunci poți încerca. Programul de lucru ți-l faci singură, ești propriul șef,iar plata salariilor la timp este un punct forte.În plus ai și zile de concediu, și zile libere pe timpul săptămânii.

Un avantaj al acestui tip de joc, este faptul că te ajută să cunoști tot felul de persoane și diferite tipologii de personalități. Pe unele persoane acest job chiar le-a ajutat să se descopere pe sine,să fie mai sigure pe ele și să lase timiditatea deoparte.

Pe lângă toate acestea și pe lângă salariu pe care îl primești automat, poți primi și bonusuri considerabile  chiar și de 14.000 $ dacă se semnează un contract de minim 3 ani.

Un alt plus al acestui job, este confidențialitatea, așa dar dacă nu vrei să se afle că lucrezi ca și model videochat, atunci poți sta liniștită, secretul tău e bine păstrat.

Foarte multe facilități și avantaje și în plus mai primești și bani! Sunt o mulțime de fete care lucrează într-un asemenea mediu și nimeni nu le arată cu degetul și nimeni nu știe ce fac ele. În plus ele sunt satisfăcute financiar, au tot ce îți doresc pe bani munciți cinstit.

Într-adevăr nu e un job pe care să îl poată susține oricine, însă persoanele care îl practică nu sunt cu nimic mai prejos decât vânzătoarea de la  magazinul din colț sau funcționara de la bancă.

Deyutza

5 Comments

  1. Eu una nu am nimic impotriva acestui job, in primul rand pentru ca nu implica riscuri, dar iti rebuie mult curaj.

  2. Consider ca iti trebuie foarte mult curaj ,putina cultura generala si sa fi dragutza,dar nu stiu cum sta cu riscurile …..

  3. Chiar daca nu este acceptata de toata lumea, eu cred ca fiecare avem dreptul si libertatea de a alege ce consideram ca este mai bine pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.