Care e cea mai bună hotă incorporabilă?

De ceva vreme mă bate gândul să îmi iau o hotă incorporabilă. Am una normală însă din cauza spațiului mai micuț, una incorporabilă și telescopică mi-ar prinde foarte bine.

M-am tot învârtit în mediul online și am căutat review-uri ale hotelor, dar una mi-a atras atenția-  Review hota Teka .

Sincer eu una până acum nu am auzit de acest brand dar citind review-ul parcă m-a convins 🙂 și parcă i-aș da o șansă. Și pentru că la treburile astea nu fac nimic singura ci doar împreună cu soțul , a fost și el de acord cu asta.

Deși pe emag am găsit 66 de modele de hote de la acest brand, aceasta ni s-a părut cea mai convenabilă atât la preț cât și la calitate.

Brandul  Teka a fost fondat în anul 1924 în Germania.Puțini știu faptul că Teka este lider mondial în producția de butoaie de bere , iar pe lângă electrocasnice ,produc containere vitrificate și industriale,dar și aparatura pentru baie.În România  acest brand este cunoscut în special datorită produselor electrocasnice,iar iubitorii sportului găsesc familiar acest brand deoarece de peste 30 de ani Teka s-a implicat activ în sponsorizarea lumii sportului.

Să revenim la hota mea  🙂 modelul hotei  care m-a făcut să dau primul click a fost TEKA GFG2 Black. Aceasta  are o lățime de 55 cm și o adâncime de 31 cm,cu siguranța se va așeza foarte bine în dulapul  suspendat din bucătăria mea. După cum ziceam raportul calitate preț este  unul foarte bun, cel puțin din review-urile ce le-am citit. Și acest prim review l-am citit pe OnlineReview.ro .

Pentru persoanele ca mine care preferă simplitate dar eficiență, aceasta ar fi una din hotele care se  înscriu pe lista mea. Linii fine,design simplu, dimensiuni compacte- nu ocupă mult spațiu, un aer elegant, ce altceva să mai vreau.

Panoul de control este foarte simplu de utilizat datorită butoanelor incorporate, în timp ce indicatorul luminos de funcționare asigură un grad ridicat de vizibilitate. Hota are 3 viteze care pot fi setate în funcție de necesitățile tale, și în funcție de ce anume gătești.Pentru un pește prăjit sau la cuptor sigur  va fi nevoie de treapta numărul 3 :), sau cine știe poate este  suficientă treapta 2 .

De zgomotoasă nu e foarte, am citit că ajunge la 59dB, deci nu ai avea de ce să deranjezi vecinii când fac mâncare :))

Ca și o concluzie :

Caracteristici:

-Hotă incorporabilă 55 cm
-Sticlă neagră
-Panou control cu butoane
-Turbină dublă
-Indicator luminos de funcționare
-3 Viteze
-Bandă LED
-Filtru metalic.

Per total îmi place și cred că aș fi mulțumită de ea. După cum ziceam am nevoie de o hotă ieftină, eficientă, cu un design simplu, (doar o încorporez în dulap) și cel mai important nu foarte zgomotoasă, să nu mă scoată din bucătărie. Această hotă cred că ar fi exact ceea ce caut.

Oare hotele Teka sunt cele mai bune ? Tu ce hotă  folosești ?

 

 

Deyutza

3 Comments

  1. Am o hota normala luata acum nu mai stiu cati ani si nici nu mai stiu de la ce firma am luat-o.

  2. eu am o hota normala,capacitate mica ,buna ptr.moment dar cand o sa o schimb sigur ma informez mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.