A new wishlist from Zaful

Site-urile din afară  și mai ales cele asiatice, nu ratează nici o ocazie să aibă reduceri de nerefuzat.

Mai un transport gratis, mai reduceri foarte bune la haine …. per total nu ai cum să le ratezi.Acum cu ocazia zaful valentines day 2018   prețurile sunt bune , reduceri considerabile și chiar ar fi păcat să ratez așa niște zaful valentines day sale .

N-ai cum să îi spui  unei shopping addicted că sunt reduceri și că nu are voie să cumpere :)) O pedeapsă mai mare nu se poate 🙂

Vreau o pereche nouă de blugi , nu mi-am mai luat demult și aștia cred că mi-ar sta bine. Îmi plac din ce în ce mai mult blugii boyfriend.Prețule e până într-o sută de lei,deci se merită o investiție.

Cămașa asta cred că s-ar potrivi foarte bine cu blugii și ar completa bine un look.

Tot în completarea unui look mi-ar trebui și una dintre jackete. Îmi plac ambele, sunt cam același model doar culoarea diferă. Nu am decât jackete negre și una colorată chiar îmi lipsește din garderobă.

 

Acum că mi-am făcut din nou un wishlist, nu îmi rămâne decât să profit de zaful valentines day sale

și să îmi reînnoiesc garderoba. Durează cam 3-4 săptămâni până ajunge comanda și până atunci sper că ajunge și  primăvara, deci le pot purta de cum le primesc.

Ție îți place să profiți de reducerile din magazine ?

Deyutza

3 Comments

  1. Zaful are reduceri foarte bune. Pentru mine mi-as lua camasa in dungi. Este foarte frumoasa si cred ca este si practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.