Ce am primit/ cumpărat în Decembrie

Am rămas iar în urmă cu acest articol și chiar nu voiam să nu îl mai public deloc. Vreau să continui tradiția și anul acesta și în fiecare lună fac 2 articole obligatorii, ce am cumpărat și ce am terminat 🙂

Luna decembrie s-a lăsat cu multe cumpărături dar și cu multe cadouri. Din păcate nu am reușit să le pozez pe toate , pentru că deh  euforia perioade, și pe lângă asta am mai avut și un mic accident.

Pozele de pe aparat le-am descărcat pe calculatori și până să apuc eu să le editez și să le urc pe blog , un nenorocit de virus ( cred)  mi-a șters tot ce aveam pe desktop 🙂  🙁

Așa dar fără prea multe comentarii, hai să îți arăt puținele produse  ..

Așa înainte de sfârși de an, am dat o comandă pe 1001 cosmetice și mi-am câteva dintre produsele mele preferate.Erau la reducere și chiar nu mă puteam abține.

  • Mi-am luat fondul de ten de la Catrice
  • Rujul mat Stay Matte Rimmel London
  • Pudra Stay Matte  Rimmel London
  • Pudra translucidă all about matte Essence
  • și un lac de unghii tot de la essence , era 3 lei și mi-a fost milă de el să îl las acolo :))

De la un reprezentat Yves Rocher mi-am comandat globul ăsta tare simpatic cu 3 mini parfumuri. Le mai aveam dar mi-a plăcut prea tare globul și era și la reducere. 🙂 Deci ce e prea mult chiar nu strică :))

Tot înainte de sărbători am dat o raită prin magazine și cum nu puteam ajunge acasă cu mâna goală am ajuns cu astea. La fel am prin reducere și …astea sunt contagioase :))

De la moșul Oana , am primit o mulțime de bunătăți și chiar nu mă așteptam , având în vedere că nu cu mult timp îmi mai făcuse o surpriză de ziua mea.

Mulțumesc încă o dată Oana  🙂 Ești o persoană minunată !

 

 

Au mai fost câteva cadouri de la Moș Crăciun și câteva cumpărături dar alea s-au șters. Chiar și așa am avut ceva material pentru articolul de azi 🙂

Tu ce ți-ai mai cumpărat în ultimul timp ?

 

 

Deyutza

7 Comments

  1. Ce mult imi place globuletul. Oana face cadouri frumoase la fel ca tine, sunteti doua minunatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.