Top 3 produse preferate Rimmel London

E luni deci aș vrea să continui seria top 3 🙂 Astăzi e vorba despre Rimmel London. Sincer nu am folsoit multe produse de la ei, însă cam toate ce le-am folosit mi-au plăcut într-o mai mare sau mai mică măsură. Am încercat câte un produs cam din fiecare categorie, de al lacuri de unghii la creioane sau fonduri de ten.

Astăzi însă vreau să vorbesc puțin despre 3 produse pe care le-am folosit destul de des în 2017 și care el voi folosi intens și în 2018.

Primul este rujul Kate, un ruj cremos și destul de rezistent.Nu este un ruj rezistent la transfer însă chiar și așa după o jumătate de zi după ce am mâncat și băut, tot mai ai ceva pe buze. Culoarea este intensă iar rujul nu usucă buzele. Prețule este un acceptabil , depinde doar de unde te hotărăști să îl achiziționezi.

Cel de-am doilea produs preferat de la Rimmel London este mega lăudata pudră Stay Matte. Este a 3 sau a 4 pudră pe care o cumpăr de la acest brand și sincer nu prea ma dezamăgit.

Am un ten super gras care mă enervează de mor și orice fond de ten aș pune după câteva ore arată ca naiba. De aceea nu pot să îmi fac un machiaj fără să aplic și o mască matifiantă, care să îmi fixeze cât de cât machiajul și să ajute ca acesta să mai reziste câteva ore. Pudra asta face minuni, nu încarcă tenul și matifiază destul de bine. Prețul e unul mic în jur de 15 lei ,pe 1001 cosmetice.

Pe locul 1 în topul preferințelor se află lip stain-ul din aceiași gamă ca și pudra Stay Matte. Deși la început nu i-am dat nici o șansă , ba chiar ma dezamăgit, în scurt timp sa dovedit a fi super. Revin cu un review mai detaliat cât de curând. Rezistă destul de bine pe buze chiar și 8 ore , cu mâncat și băut. Acesta este un mare + , pentru că eu lucrez întru-un cabine medical și chiar nu am timp toată ziua să mă rujez.

Prețul e undeva la 22-30 de lei depinde din nou de unde îl achiziționezi,iar dacă nu ai facut-o până acum eu zic să îl încerci.

Ar mai fi și alte produse preferate de le Rimmel însă astăzi e vorba doar de top 3 🙂

Tu ce produse preferate ai de la acest brand ?

Deyutza

20 Comments

  1. Din pacate nu am incercat niciun produs Rimmel dar stiu ca produsele lor sunt destul de bune. Imi doresc sa incerc rujul Stay Matte.

  2. Nu am folosit produse de la ei de care sa-mi amintesc. Anul trecut am pus mana pe rujul asta dar din nu stiu ce motiv l-am pus inapoi pe raft. Pudra o vreau si eu chiar daca nu folosesc pudra prea des.

  3. Nu am mai folosit de mult timp vreun produs de la Rimmel si nici nu-mi amintesc de ceva anume care sa ma fi incantat, altfel, l-as fi recumparat. Imi voi indrepta atentia catre ei, cu ocazia asta, sa vad ce m-ar atrage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.