Creative Nails Collab- #2 Pantone Colors

Și am ajuns deja la cea de-a doua temă a acestui an. Cum poate deja ști încă de pe la sfârșitul anului, cei de la Pantone au anunțat culoarea anului. Deși sunt mai multe nuanțe alese, favorita a fost ultra Violet.Iar eu iubitoare de mov,violet, purpuriu și alte derivate pe unghii, nu puteam decât să mă bucur.

Am căutat puțin prin colecție și am găsit câteva nuanțe,mi-a fost greu să mă hotărăsc asupra unei sticluțe,dar într-un final am ales Melkior #Purpur. Mi sa părut că ar fi o nuanță cât de cât potrivită și apropiată de ultra violet. Oricum mai am ceva manichiuri în minte și tot găsesc eu până la urmă  violetul ăla perfect.

 

 

Până una alta mă prezint cu această manichiură, pe care am purtat-o o săptămână și chiar mai mergea,pentru că lacul de la Melkior este destul de rezistent și nu a sărit de pe unghii. Dar pentru că trebuie să mă pregătesc pentru temele viitoare,mă conformez și mă pun la treabă.

Până săptămâna viitoare…. te las cu aceste poze

 

 

 

Deyutza

17 Comments

  1. Vine, vine primavara pe unghiutele tale, dar la mine abia vine iarna. Superbe ca de obicei.

  2. Imi place foarte mult combinatia de culori aleasa, chiar daca sunt barbat… adica, voi femeile doar va machiati si faceti unghiile in atatea nuante si modele pentru a impresiona partenerul (de cele mai multe ori, sper), nu? In orice caz, imi place postarea si modul tau de a scrie. Felicitari pentru un blog frumos!

    http://www.alexandrupanait.com

    • Multumesc pentru aprecieri. Alex sa stii ca eu una fac lucrurile astea mai mult pentru mine, si apoi pentru a impresioana pe cineva 🙂 Dar e super sentimentul cand partenerul de complimenteaza si apreciaza

  3. nu pot spune ca movul este culoarea mea preferata dar imi place ,culoarea ma duce cu gandul la vreme buna ,primavara ,floricele

  4. Cand imi place movul cand nu. Acum cativa ani am avut o perioada cand am purtat excesiv mov, apoi am renuntat complet. Acum incepe sa imi intre in gratii iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.