Sezonul nunților din nou deschis

Sezonul nunților din nou este deschis și abia aștept să dansez din nou la nunți anul acesta.

Pe 6 februarie, eu și soțul meu împlinim 8 ani de la căsătorie. Mă gândesc cu melancolie cum au trecut atâția ani atât de repede. De asemenea mă gândesc și la rochia pe care am purta-o în aceea zi importantă. O rochie frumoasă pe vremea aceea , dar pe care astăzi cu siguranță nu aș mai alege-o. Cel puțin nu după ce dau o tură pe  Promshopau.com și găsesc o mulțime de modele de rochii deosebite.

Rochiile din dantelă se află printre preferatele mele, și din dantelă am purtat și acum 8 ani, însă nu era atât de frumoasă cum sunt cele  din categoria Lace Wedding Dresses . Modele minunate, nu știu dacă pot spune că sunt unicat, însă cu siguranță pot spune că sunt deosebite . Dacă aș fi din nou în acel moment să îmi aleg rochia visurilor,nu știu dacă aș reuși să o fac la fel de repede cum am făcut-o prima dată. Am devenit mai matură, cântăresc de două ori lucrurile și cu siguranță aș face mai multe alegeri până să știu care  e aleasa. Mai jos e și un exemplu bun, nu m-am putut hotărâ la una și am ales mai multe… de acum să le iau prin eliminare, să le găsesc defecte pentru a ști care e câștigătoarea. De asemenea sunt tare superbe  și modele Mermaid weidding dress ,sau pe românește rochia sirenă . Am văzut un model care mi-a luat ochii însă pe mine nu cred că m-ar fi avantajat și nici nu o va face vreodată :))

 

 

 

 

De asemenea mă am văzut modele foarte drăguțe și la categoria plus size wedding dresses . Acum și cele mai grăsuțe pot fi prințesele care s-au visat de mici. Cum nici eu nu mai sunt cum am fost acum 8 ani,un model din această categorie cred că m-ar avantaja mult mai bine.

Cu acest articol,nu îmi caut o a doua rochie de mireasă, fac doar un exercițiu și îmi imaginez cum ar fi fost. Nu regret nimic,totul a fost perfect la vremea aceea însă mă gândesc în perspectivă.

Tu cum vrei să arate rochia ta de mireasă ? Cea de la nunta de argint, sau de aur 🙂 ?

Deyutza

2 Comments

  1. In fiecare sezon apar rochii de mireasa tot mai frumoase. Acum daca vei fi mireasa ai de unde alege, bani sa ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.