Top 3 produse preferate Catrice

Stând și meditând, despre ce aș mai putea scrie pe blog, mi-a venit ideea ca anul acesta sau cel puțin vreo 2 luni de acum în colo  să fac topuri de 3 sau 5 al produselor cosmetice pe care le-am folosit în 2017. Produse care îmi plac mult și produse pe care am cam făcut uz în anul ce a trecut.

Astăzi vin cu un prim astfel de articol, iar top de astăzi este despre produsele de la Catrice. Nu am multe produse de la acest brand, însă din ce am folosit până acum am cumpărat și recumpărat.

Fondul acesta de ten, este the best dintre toate ce le-am folosit eu până acum. Este perfect pentru tenul gras. Nu e cel mai minunat dintre toate fondurile de ten, însă din ce am folosit eu până acum e ”tăticul” 🙂 Prețul este unul foarte mic, undeva până în 30 de lei. Eu de obicei îl cumpăr de pe 1001 cosmetice, la fel și alte produse pe care  nu le găsesc în magazinele fizice din oraș.

Al doilea produs preferat de la Catrice este acest iluminator. Are textura fină, este super pigmentat și rezistă o zi întreagă pe ten – pielea arată strălucitoare și completează perfect machiajul.Totul arata sănătos și foarte natura.Prețul e unul mic tot undeva până în 20 de lei, deci se merită încercat.

Nu pot spune că am o ojă preferată, pentru că fiecare e frumoasă în felul ei. Însă acest lac de unghii are ceva aparte ,un shimmer tare interesant, o rezistentă bună și un preț mic, vreo 10 lei. Am mai multe astfel de oje de la Catrice  iar aceasta este preferata mea dintre ele.

 

Acestea fiind spuse , cam acestea sunt produsele preferate de la Catrice, de care am cam abuzat în 2017 și de care sunt sigură că voi abuza și în 2018. Pe lângă cele 3 aș vrea să mai încerc și fondul de ten HD Lichid coverage  dar și  corectorul din aceiași gamă. Am citit doar lucruri bune despre ele și chiar sunt curioasă, ar intra în top produse preferate în 2019 🙂 .

Tu ai vreun preferat de la Catrice ?

 

Deyutza

17 Comments

  1. Fondul de ten pe care il folosesc este un fond Catrice care este preferatul meu dupa multe cautari.

  2. Imi place ideea ta..
    Nu am incercat niciun produs Catrice pana acum as fi curioasa sa incerc macar unul..

  3. N-am folosit nici un produs din aceasta gama, insa oja in tenta metalica pare pe gustul meu!

  4. Catrice nu e un brand care l-am testat pana acum, am avut cred ca doar un concealer de la ei insa nefolosindu-l prea des nu am reusit sa imi fac o parere de produsele lor.

  5. Am inceput si eu sa indragesc aceasta marca. Mi-am luat si eu cateva farduri si rujuri si imi place mult consistenta acestora. Am pe lista si un fond de ten HD foarte laudat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.