Cum să fii regina balului 2018

Prom Dresses 2018 Millybridal

Numai mâine nu e poimâine și se va da startul balurilor. Fie că e balul bobocilor la liceu sau la facultate, sau fie că e banchetul de sfârșit de an, orice domnișoară vrea să arate minunat în această zi.  Vei zice că poate e prea devreme pentru astfel de articole,însă cred că ești și tu conștientă că timpul zboară foarte repede și nici nu știi cum te trezești că deja e sfârșitul lui mai și ai nevoie de o rochie. Și pentru că e balul tău nu ai nevoie de orice rochie frumoasă , o rochie cu care să ieși în evidență și după cum ziceam și în titlu să fie regina balului.

Poți opta pentru red Prom Dresses , cu siguranță vei ieși din anonimat cu o astfel de culoare , dar și cu un model mai deosebit. Pietricele te vor face să strălucești,tu nu mai e nevoie să faci nimic. 🙂

Dacă însă vrei să mergi pe clasic, nici o dată nu vei da greș cu black Prom dresses  ,cu o little black dress nu ai cum să faci treaba asta, indiferent de ocazie. Trebuie doar să îți alegi modelul care te caracterizează, modelul care te avantajează și atunci cu siguranță te vei afla în topul preferințelor colegilor tăi.

Toate aceste modele plus multe multe altele se găsesc pe Millybridal UK  iar dacă tu vrei să strălucești în seara balului cu una dintre aceste rochii, trebuie să începi de pe acum să îți cauți rochia perfectă. Având în vedere că magazinul nu e în România, e posibil să dureze ceva până ajunge în țară. În plus orice model de rochie are zeci de variante de culori.Așa dar dacă îți place unul dintre modelele prezentate de mine dar poate nu îți place culoarea, poți opta pentru oricare alta , ai un tabel la fiecare rochie în parte.

Ce zici? Care e rochia ta preferată. Eu sincer nu știu la care să mă hotărăsc și dacă as avea nevoie de  una, cred că aș da cu banul , pentru că toate îmi plac foarte mult.

Deyutza

6 Comments

  1. Ai dreptate toate rochiile sunt foarte frumoase. Nici eu nu ma pot decide doar asupra uneia…toate sunt superbe.???

  2. Sunt ceva de vis. Orice fata care imbraca o asemenea rochie se poate considera regina balului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.