Dorințe în noul an de la Dresslily

Nou an vine și el cu dorințe noi. 🙂 Nu că nu ar fi fost ele și în anul ce a trecut,dar trebuie să am și eu motiv de shopping 🙂 Site-urile astea din afară așa mă ispitesc de câte ori intru ,oricare ar fi ele. De curând am redescoperit Dresslily, un magazin online, de pe care am mai cumpărat ceva  și care mi-a plăcut.

Pentru că vremea a fost atât de caldă și frumoasă, anul cea trecut parcă nici nu mi-a venit să mă uit după haine groase cu blăniță. Acum că deja suntem în ianuarie mă gândesc că imediat vine primăvara și nici nu are rost să mai investesc în ceva haine groase. Bine la mine poate să ningă chiar și în mai, nimic deosebit, dar cu încălzirea asta globală nici nu mai știi cum va fi vremea mâine.

Acestea fiind zise, eu mă pun pe căutat lucruri primăvăratice 🙂  Mi-am făcut și un mic wishlist.

O jacheta neagra – motor bike , merge perfect pentru primăvară/vară/toamnă.

O altă haină care va fi perfectă pentru vremea de acum este această ”tentativă” de blăniță sau ce o fi ea.Mie îmi place mult culoarea dar și modelul, sper totuși să fie ceva calitate la ea, din poze nu prea îmi inspiră încredere.

 

Un alt accesoriu ce mi l-am dorit iarna asta a fost gulerul din blană. Acest guler arată foarte fain,și pare și de calitate. Prețul e undeva la 50$ dar eu zic că se merită mai ales că merge purtat în mai multe combinații, chiar și peste jacheta neagră de mai sus. Dacă mi-e frig acest guler mă scoate din orice impas.

 

Ar mai fi și modelul acesta de jachetă. Am în cap multe, vreau multe dar trebuie să mă limitez… 4 stiluri diferite, oare pe care să aleg.

Wishlistul e lung, și dacă vrei îți mai arăt ce de chestii faine am găsit dar trebuie să mă limitez și eu cumva.

Oare care va fi câștigătoarea, sau câștigătoarele ? Eu tin să cred că momentan m-aș axa pe guler și jacheta neagră.

Tu ce ai alege  ?

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.