Am testat gama Algaderm Antiage Gerocossen – part I

Cu acest articol încep seria restanțelor din 2017 🙂  Nu că aș fi mândră de așa ceva însă așa a fost situația.Sper însă ca în anul ce a venit să mă ajute să fiu puțin mai organizată și cu ceva mai mult timp liber.

În ultima parte a anului 2017 am avut ocazia să testez noua gama Algaderm Antiage de la Gerocossen.Gerocossen, brand de cosmetice naturale și produse de îngrijire pe bază de extracte de plante și ingrediente naturale, aparține companiei private Gerocossen S.R.L înființată în București, în urma cu aproape un sfert de secol.

Gama ALGADERM Anti-Age conține produse de îngrijire cu 98% ingrediente de proveniență naturală, fără parabeni și fără alergeni.

Ingredientele de proveniență marină sunt deseori utilizate în industria cosmetică, în special în ramura produselor dedicate îngrijirii tenului, datorită conținutului ridicat de minerale și vitamine (în special vitaminele A, E și D).

Cosmeticele formulate pe baza de alge marine au o capacitate sporită de hidratare a tenului și stimulează producerea de elastină și colagen, rezultatul fiind un ten întinerit și cu un aspect neted și luminos.

Am avut parte de răsfăț complet cu această nouă gamă Amgaderm, incluzând cremă de zi și de noapte, demachiant și cremă pentru contur ochi.

Regiunea ochilor este una dintre cele mai delicate, și de aceea are nevoie mai mult decât orice de grija ta susținută.Dacă folosești cu strictețe o cremă de contu ochi atunci cu siguranța nu vei avea vreodată probleme.

Crema de ochi antirid cu alge marine a fost creată pentru a revitaliza pielea din jurul ochilor și a preveni apariția semnelor de îmbătrânire.

Ce spun ei:

Formula sa este îmbogățită cu coenzima Q10, alge marine, colagen și cafeina, având rolul de a tonifia pielea. Crema antirid pentru ochi reda strălucirea pielii și ajuta la reducerea ridurilor. Aspectul pielii din jurul ochilor este vizibil îmbunătățit.

Ce spun eu :

După câteva folosiri repetate, aproximativ 2 săptămâni, în cazul meu, pielea devine mai vizibil, elastică, hidratată, iar zona ochilor pare mai luminoasă. În momentul aplicării are un efect ușor răcoritor, revigorant  și se absoarbe rapid în piele.

Nu am avut neplăceri cu ea. O aplic seara ori de câte ori îmi aduc aminte 🙂 dar și ziua, cu mișcări ușoare se tapotare și cu ajutorul degetului inelar.

Produsul vine într-un flacon de 15ml, cu pompiță ceea ce îmi place pentru că este igienic. La un moment dat îmi plăceau și ambalajele cu role mici care masau zona ochilor,dar am realizat că nu e tocmai cea mai igienică metoda de aplicare,deși nici ea nu e rea.

Valabilitatea este de 6 luni de la deschidere, iar prețul este de 30 de lei pe site-ul Gerocossen.

  • Tip piele: zona ochilor
  • Utilizare: în fiecare zi
  • Vârstă: 25+ / 35+ / 45+ / 55+
  • Cantitate: 15 ml
  • Testat Dermatologic
  • Fără parabeni
  • Fără alergeni

Laptele demachiat, este și el unul dintre produsele încercate de mine. Sincer nu am mai folosit demult unul, fiind o amatoare de apă micelară. Totuși de când am descoperit acest lapte demachiant, am lăsat-o mai ușor de micelara mai ales în zilele cu un machiaj ceva mai complex.

Ce spun ei :

Laptele demachiant cu alge marine îndepărtează perfect impuritățile și machiajul de pe fata, ochi și buze. Are o formula naturală îmbogățită cu alge marine și ulei de migdale, oferind protecție stratului lipidic natural.Demachiantul are o textura lejeră, ce purifica și tonifiază pielea.

Ce spun eu :

Laptele demachiant are o textură ușoară și curăță bine tenul.  După curățare, tenul rămâne reîmprospătat și cu o senzație de confort. Machiajul mai rezistent, și aici mă refer mai mult la mascara , se curăță foarte bine și mă încântă foarte tare,pentru că am ajuns să  prefer acest lapte demachiant în locul apei micelare. De obicei folosesc o dischetă sau cel mult două pentru a demachia un singur ochi, cu altele 2 demachiez celălalt ochi, cu una șterg machiajul buzelor iar cu altele două tenul. De obicei după tot acest ritual tenul meu e curat.Cu o formulă mătăsoasă și lejeră, demachiantul elimină atât machiajul, cât și depunerile de praf, de sebum și de celule moarte – rezultatul un ten curat și nelipicios 🙂

Produsul vine într-un ambalaj clasic, banal aș putea zice , de 200ml. Nu mă încântă numai decât modul de dozare dar e ok și așa.

Conține alge marine,colagen marin,ulei de migdale  ceea ce ajută și nu usucă pielea.

Prețul este unul foarte prietenos mai ales că își face și treaba de banii ăștia,doar 15 lei pe site-ul oficial Gerocossen.

 

 

 

  • Tip ten: toate tipurile de ten
  • Utilizare: în fiecare zi
  • Vârstă: recomandat pentru toate vârstele
  • Conținut: 200 ml
  • Testat Dermatologic
  • Fără parabeni
  • Fără alergeni.

Până acum cele 2 produse nu m-au făcut să îmi pară rău că le-am testat. Deși le folosesc de ceva vreme nu am nimic să le reproșez.

Mâine revin și cu review-ul celor două creme de față.

Tu ai testat vreo unul din cele 2 sau 4 produse ?Cum ți se par ?

 

 

 

Deyutza

19 Comments

  1. Ce tare ma bucur cand citesc ca exista produse romanesti care pot tine piept cu brio produselor straine.

  2. Nu am testat niciun produs din aceasta gama de produse dar as fi curioasa sa incerc laptele demachiant.

  3. Nu am testat inca nici unul dintre aceste produse dar am citit multe articole in care erau laudate asa ca anul asta vreau sa incerc laptele demachiant si crema de noapte.

  4. Mie imi place foarte mult demachiantul, desi daca insist un pic mai mult parca tot bifazicul dovedeste machiajul.complex fara a ma ustura ochii. Si crema de ochi imi place,o folosesc constant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.