PhotoHotel -cum să ai o vacanță plătită și un job frumos la mare

În ultima vreme am tot auzit și în stânga și în dreapta de PhotoHotel. Păreri despre Photohotel doar de bine,și chiar ma făcut curioasă. Așa cum sunt eu de obicei, m-am pus pe ”săpături” .

Ce este PhotoHotel?

Este o companie – leader european în fotografie hotelieră. Ca să-ți fie mai ușor să înțelegi complet conceptul, iată mai jos o filmare care explică multe,iar pe lângă acesta mai găsești o mulțime de videouri..

Această companie  formează și angajează tineri fotografi și consilieri foto pe care îi trimite către destinații turistice în Spania și Grecia. Sună ca un dream job, și poate fi dacă te prinde acesta treabă. Nu trebuie să ai dinainte cunoștințe despre fotografie. PhotoHotel este o companie europeană ce oferă servicii fotografice turiștilor din circuitul internațional. Prezenți în Grecia, Spania și Romania, fotografii Photohotel sunt angajați pe o perioadă determinată de 7 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului și în timpul sezonului rece.

Dacă îți dorești să călătorești cu PhotoHotel, să stai un sezon întreg la mare și să faci poze, atunci poți aplica pentru acest job și vei avea parte de aventura vieții tale 🙂

După ce aplici la acest job, vei fi chemat la un interviu, iar dacă vei fi acceptată , după acea va avea loc și un curs PhotoHotel. Un curs care te va învăța cum să faci poze în primul rând și apoi multe alte trucuri. Acest curs PhotoHotel ține 3 săptămâni deci timp berechet să devi din ce în ce mai bună în ceea ce înveți.

Am căutat părere PhotoHotel și am găsit doar de bine, chiar mi-am pierdut vreo 2 ore pe youtube urmărind filmulețe cu tot felul de păreri de la cei care sunt acolo.

Este ceva de muncă,însă nu e o muncă fizică și grea, trebuie doar să fii perseverentă, hotărâtă, veselă, comunicativă și apoi restul se rezolvă de la sine.

Am înțeles că salariul ar fi de 700 euro, însă masa și cazarea nu intră la grijile tale. În plus dacă îți depășești targetul pe care îl stabilit, tot ce ai suplimentar se și plătește extra.

Sunt sigură că sunt multe familii cărora le-ar plăcea o ședință foto profesionistă, la un apus de soare sau în locații inedite.Noi spre exemplu când mergem la mare, ne pozăm unul pe celălalt însă poze cu noi trei în aceiași poză nu avem. Mie una mi-ar plăcea să am parte de serviciile unui fotograf PhotoHotel.

Poți să te interesezi sau chiar să aplici la acest job, direct pe site, iar apoi te vor contacta reprezentanți ai acestei firme.Eu zic că dacă îți plac toate aceste lucruri și dacă mai urmărești și ceva filmulețe cu mărturisirile celor ce lucrează acolo de ceva ani,sigur ți se va deschide și ție apetitul de plecare 🙂

 

Ce zici , cum ți se pare acest concept ?

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.