Idei de cadouri pentru Valentine’s day

Poate multe dintre voi veți spune că am înnebunit, suntem înainte de anul nou și eu caut cadouri de ziua îndrăgostiților.Ce dacă nu e gata încă anul , eu sunt în căutare de cadouri de ziua îndrăgostiților . Pentru că în luna februarie am mulți sărbătoriți și multe cadouri de oferit, cel mai bine pentru mine e să caut din timp cadouri valentine’s day dar și cadouri pentru aniversarea căsătoriei noastre și a părinților mei.

Idei am și nu am, de fapt sunt mult prea multe și nu știu la ce anume să mă opresc.

Când vine vorba de cadouri valentine’s day,lista este lungă și poate fi aproape orice începând de la ciocolată și inimioare 🙂 Și ca să nu vorbesc în acest articol, neapărat despre căutările mele, am să mă răscolesc după câteva cadouri și am să îți dau idei și ție, că nu mai durează mult și se apropie ziua cea mare.

Ziua îndrăgostiților este ocazia cea mai potrivită ca să îi arăți celui drag cât de mult îl iubești. Să alegi un cadou care să se potrivescă “Valentinului” tău e însă o mare provocare. Deși ziceam că lista e lungă, cadoul trebuie bineînțeles, și personalizat, pentru că degeaba îi oferi iubitului un pulover cu inimioare sau un tricou cu chipurile voastre dacă el nu îl va purta niciodată.

Idei cadouri de ziua îndrăgostiților

Poți în schimb să îi oferi un tricou cu un mesaj drăguț, sau dacă este un băutor de cafea, la fel poți să îi cauți o cană drăguță cu un mesaj de dragoste.

O altă declarație  de dragoste mai serioasă, nici nu mai e nevoie să faci, mesajul de pe cană zice tot 🙂 Știi și tu că internetul în ziua de azi e aerul ce îl respirăm, n-ai internet ești un om mort. Cam așa și cum mesajul de pe cană, dacă îl iubești mai multe decât wifi, atunci iubitul tău e un fericit :))

 

Un alt cadou drăguț dar și haios ar fi un tricou, după cum ziceam și mai sus, un mesaj funny cred că l-ar face să zâmbească oricât de serios e el.

Dacă este un iubitor de fotbal, atunci ai dat lovitura cu această telecomandă universală. Sunt sigură că va fi tare încântat de ea.

Iar dacă e genul ce poartă bijuterii atunci poți să îi oferi un set de 2 coliere de cuplu. Unul pentru el și unul pentru tine.

Idei după cum am spus, am , trebuie doar să mă hotărăsc asupra unuia sau cel mult două 3 🙂 După cum ziceam noi în februarie sărbătorim și 8 ani de căsătorie, iar el mi-a făcut cadou o vacanță în Italia, deci și eu trebuie să fiu la înălțime 🙂

Toate cele menționate mai sus se găsesc pe giftforyou.ro , iar pe lângă toate acestea se mai găsesc o mulțime de cadouri valentine’s day, de bani și puțină inspirație, atât ai nevoie. Magazinul e plin de idei, plin de produse care mai atractive, așa că poți să dai un ochi. Idei de cadouri sunt o mulțime, și nu doar cadouri de ziua îndrăgostiților, ci și de ziua lui sau de Paște sau 1 martie că după valentine’s day vine 1 martie iar la mine în zonă în această zi se oferă mărțișoare bărbaților.

 

Hmm , ce zici, ți-am stârnit curiozitatea? Tu ce idei de cadou ai pentru valentine’s day?Ți-am dat vreo sugestie cu ideile mele sau ai tu altele ?

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.