Dinți mai albi cu o albire profesională

Albirea dinților a devenit un must have în ziua de astăzi, așa că niciodată nu trebuie să refuzi un tratament albire dinți.În zilele noastre aspectul fizic plăcut devine un factor din ce în ce mai important atât în obținerea unei slujbe și consolidarea succesului în cariera profesională cât și în stabilirea unor relații deschise și cordiale cu alte persoane cu care interacționam și comunicăm în plan privat.

Prin albirea dinților se poate obține un zâmbet alb și strălucitor, cu o valoare estetică superioară. Sunt mai multe metode de albire dentară , însă tehnica cea mai recomandată de medicii stomatologi este albirea dinților profesională.  Fiind o albire profesională automat aceasta trebuie efectuată într-o clinică stomatologică.

Albirea dinților profesională  recurge la gelul concentrat pe bază de peroxid de hidrogen care decolorează dantura pentru un zâmbet mai alb, mai strălucitor. Pentru a accelera procesul și pentru a mări eficacitatea gelului, se folosește o lumină specială sau, pentru unele sisteme de albire, laserul.

Atunci când apelam la un tratament de albire profesionala, se acționează de fapt asupra smalțului dentar. Cu cât acest smalț este mai gros cu atât dinții devin mai albi. Dacă dentina dinților este închisă la culoare (galbenă sau maronie) dinții nu vor putea fi albiți la fel ca și în cazul acelor persoane care nu au aceste probleme. Avantaje și dezavantaje. Eu spre exemplu am dinții foarte sensibili și din păcate oricât mi-aș dori o albire dinți,  trebuie să spun pas. De asemenea dintre cei care nu pot beneficia de o albire dentară, pe lângă cei cu dinții sensibili  mai sunt și femeile însărcinate sau cele care alăptează, persoanele cu gingii sensibile, persoanele alergice la peroxide, persoanele care au carii dentare, gingii expuse, cele cu smalț erodat.

Stadiul de albire depinde și de gradul de îngălbenire a dinților persoanei supuse procedurii de albire dentară. Există persoane care obțin dinți cu până la 20 de nuanțe mai albi, în timp ce la alte persoane sunt cu până la 4 nuanțe mai albi.

Tratamentele de albire profesională făcute într-o clinică stomatologică durează cel puțin un an de zile, însă poate să dureze și  mai mult , chiar doi-trei ani. În tot acest timp nu este recomandat să se repete procedura. Iar pentru a păstra dinții albi pentru cât mai mult timp, este important să  renunți la  fumat dar să se consume mai puține ceaiuri  în special cel negru, vinul roșu și cafeaua. Aceste alimente trebuie evitate  pe cât posibil,chiar și fără această albire profesională.

Așa dar dacă te afli printre persoanele care își pot face un tratament de albire,atunci recomand cu încredere o albire dentară profesională la o clinică  stomatologică,pentru că sănătatea dinților trebuie să se afle în top 3 al priorităților noastre. Cu toții ne dorim un zâmbet frumos așa ca în reclame,iar pentru aceasta trebuie avut grijă de dantura noastră.Nimic complicat doar puțină prudență și stăpânire de sine 🙂

Un prim consult pentru o astfel de albire îl poți face la clinica CityDent din București .

CityDent, este în acest moment una dintre cele mai moderne cabinete stomatologice. S-au făcut investiții în aducerea celei mai moderne aparaturi și în crearea unei atmosfere unice pentru pacienți pornind de la dorința de răspunde așteptărilor acestora de a beneficia de servicii stomatologice de înaltă clasă. Materialele folosite în cadrul clinicii  oferă clienților posibilitatea de a alege intre mai multe paliere de preț, păstrând însă constant nivelul de calitate al serviciilor oferite.

Cum ți se pare o astfel de albire dentară ? Ai apela la albirea dinților profesională  într-o clinică stomatologică sau preferi albirea dinților acasă ?

Deyutza

4 Comments

  1. Eu trebuie sa merg desul de des sa-mi albesc dintii si din acest motiv am grija ca baiatul meu sa aiba grija de dintii lui cum eu nu am fost in stare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.