Saturday’s Theme-52. New Year

Sfârșitul de an ne bate la fereastră :)Încă puțin și orologiul bate 12 fix ,iar noul an e pregătit să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Sper din suflet ca 2018 să fie de 10 ori mai bun ca 2017 deși nici 2017 nu a fost un an rău. Am avut câteva realizări și sper să continui așa.

Odată cu acest eveniment vine și ultima manichiură din an…. manichiura cu care facem trecerea dintre ani. Nici nu îmi vine să cred că a trecut un an, a trecut așa pe nesimțite,cu teme frumoase, teme pe care am încercat să le respect și să nu le ratez. Nici 2018 nu va fi mai sărac la capitolul acesta și din 6 ianuarie începe o nouă serie de teme noi și interesante.

Pentru manichiura mea am ales să port ceva negru și ceva sclipicios și plin de artificii așa cum va fi și noaptea dintre ani. M-am folosit de lacurile de unghii de la Malika, Flormar iar pentru baza am folosit nelipsitul tratament de unghii de la Eveline8în 1, iar ca și top coat am folosit unul de la Douglas. Acesta mi-a întins puțin modelul dar în rest e ok, să vedem acum cât va rezista manichiura având în vedere că astăzi sunt din nou la bucătărie 🙂

Acestea fiind zise …vă urez un La Mulți Ani din toată inima și fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an !!!

 

 

 

Deyutza

16 Comments

  1. Ai facut o manichiura perfecta pentru Revelion, cu glitter asa cum imi place mie. La multi ani draga mea. Astept in continuare sa vad manichiurile tale frumoase.

  2. Superba manechiura si tema ,este perfecta pentru trecerea in noul an ,Iti doresc numai bine ,un an nou plin de impliniri si La multi ani!

  3. Ai incheiat anul cu o manichiura pe masura. Foarte frumoasa cum au tot manichiurile cu care m-ai incantat ochii tot anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.