Maseurul perfect – fotoliul de masaj Tokoyo

Există cineva care să nu iubească masajul? Dacă da să ridice mâna 🙂

Nu cred că ar fi cineva care să refuze, cinci, zece sau treizeci de minute de frământare 🙂 Un masaj relaxant, sunt sigură că oricine și-ar dori mai ales după o zi stresantă sau după o zi de stat în fața calculatorului.

Eu una mă pot încadra în categoria dependenților de masaj. Abia aștept să vină seara să îmi primesc porția :)) Bine am și noroc că am un soț bun care are grijă de mine și ori de câte ori îl rog să îmi facă masaj, mă masează imediat cu mare plăcere.

Eu în schimb mai bine fac orice altceva decât să fac masaj, mă chinuit fac și eu acolo vreo 5 minute dar mai mult nu pot , nu vreau și nici nu îmi place. Ba mă plictisesc, ba mă dor mâinile… sunt un dezastru.

I-am zis soțului că îl sponsorizez și îl trimit la salon…nu vrea.

Atunci mi-a venit ideea ingenioasă 🙂  de a lua un fotoliu de masaj. Am căutat pe net și am găsit că  printre cele mai bune să fie fotoliu de masaj Tokoyo.

Fotoliile de masaj Tokuyo ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. Fotoliul de masaj Tokuyo este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Uiți de toate grijile cu aceste tehnici de masaj cu bătăi și frământare care te relaxează și îți  îmbunătățește circulația sanguină.

Sunt 3 modele de fotolii:

  1. Fotoliu masaj Tokuyo TC-677 3D ZeroGravity cu încălzire
  2. Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity cu încălzire
  3. Fotoliu cu masaj Tokuyo TC-710 Oxygen cu încălzire

 

1.Fotoliu de masaj Tokuyo TC-677 3D ZeroGravity cu încălzire

 

Următoarea generaţie de role de masaj 3D este concepută pentru a oferi o arie de acoperire şi o flexibilitate ieşite din comun. Tehnologia 3D permite utilizatorului să controleze lungimea proeminenţei rolelor din spătar. Din poziţia iniţială de pornire, capetele de masaj se pot extinde înspre exterior, oferind un masaj de ţesut foarte profund.

Noul Tokuyo TC-677 vine cu îmbunătăţiri pentru masajul braţelor. Pernele de masaj sunt poziţionate vertical astfel că plasarea braţelor în spaţiile dedicate devine mult mai comodă, iar masajul este mai eficient pentru antebraţe. Acest tip de masaj al braţelor a început să fie abordat de tot mai mulţi producători deoarece în poziţie verticală eficienţa pernelor de aer este mai ridicată.

Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unei taste, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.
Experimentaţi o nouă metodă de masaj cu gravitaţie zero. Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.

 

2.Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity cu încălzire

 

Fotoliul de masaj Tokuyo TC-688 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. Fotoliul de masaj Tokuyo TC 688 este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului.

Perne de aer sub forma diferită îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice). Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă un corp relaxat.

 

3.Fotoliu cu masaj Tokuyo TC-710 Oxygen cu încălzire

 

Dotat cu o tehnologie 3D de ultimă oră, care permite rolelor să cartografieze curbura spatelui cu o şi mai mare acurateţe, ceea ce înseamnă un masaj de mai mare precizie care atinge toate zonele cheie. Indiferent de tipul corpului dvs., acest fotoliu extrem de avansat poate măsura numeroase tipuri corporale, dând senzaţia unei experienţe de masaj personalizate.Generatorul de Oxigen completează numeroasele funcţii de masaj ale fotoliului Tokuyo. Această funcţie oxigenează zona superioadă a utilizatorului astfel că starea de bine şi relaxare este accentuată iar circulaţia sangvină este mult mai eficienă.

Sunt disponibile 10 programe de masaj prestabilite din care poţi alege, etichetate „energic”, „presare profundă”, „relaxare”, „confort”, „întindere”, „demo”, „aer deplin”, „sincronizare muzică” şi „detensioare”, fiecare fiind diferit de celelalte.
Fiecare program prestabilit va parcurge toate variaţile masajelor, dar fiecare se va focaliza în mai mare măsură pe un anumit stil.
Intensitatea aerului pernelor cu aer poate fi controlată în până la 5 trepte.

Tokuyo a re-conceput şi dezvoltat următoarea generaţie de tehnologie de masaj cu aer, eficientizând dispozitivul de masaj cu aer prin reducerea numărului de perne cu aer. Cu ajutorul ingineriei inovatoare, am redus numărul total al pernelor cu aer, dar am mărit volumul şi suprafaţa masajului. Astfel, numărul total de supape active a scăzut mult faţă de modelele anterioare, ceea ce în cele din urmă rezultă într-o presiune mai mică exercitată asupra fotoliului, făcând din acesta unul din cele mai solide fotolii de masaj de pe piaţă, din punct de vedere mecanic. Total perne cu aer: 36.

 

Uh ce de beneficii și ce tehnică au fotoliile astea, aici am scris  doar un sfert din ce știu ele de fapt să facă. Curioasă din fire, și pentru că pe site nu poți decât să faci o solicitare pentru un preț, am dat și eu un search pe google. Fotoliu masaj preț și ce să vezi am găsit într-un magazin… sunt la vânzare și în România din 2013 chiar. Adevărul e că prețul e cam mare pentru bugetul meu dar dacă aș ajunge în unul din cele 3 magazine fizice din țară, mai că le-aș testa puțin și apoi aș decide dacă îmi permit să fac investiția sau nu. Cele 3 magazine sunt în București, Cluj și Timișoara.

 

Știai de aceste fotolii? Ce zici ți-ai comanda unul , sau preferi masajul clasic ?

Deyutza

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.