Wishlist zaful 2018

Am așteptat cu atât de multă nerăbdare sărbătorile că acum mă și gândesc, vai ce puțin mai este și e gata și cu ele. O săptămână ne mai desparte de noul an 2018 dar asta, pe mine una nu mă împiedică să mă uit din nou după haine 🙂

Dacă e gata cu sărbătorile încet încet trebuie să vină și primăvara dar și vremea caldă, sau cel puțin așa sper eu. Și pentru că sunt oarecum o fashionistă și pentru că îmi place să fiu mereu la modă,mai mereu sunt în căutare de noutăți.

Nu am un dressing al meu,dar visez la el și sper ca într-o zi să îl am. Material să umplu camera aș avea 🙂 deci nu e problemă,doar de spațiu am nevoie. Și pentru că Zaful este unul dintre magazinele online care mă atrag din ce în ce mai mult, mi-am mai găsit câteva lucruri tare drăguțe.

De fapt aici mai mereu se actualizează stocurile și sunt mereu haine frumoase.

Și pentru că mă gândesc și sper că va fi o vreme frumoasă mi-am făcut un nou wishlist zaful 🙂 Câteva puloverașe subțiri dar și câteva jackete.

 

Puloverele sunt dintre cele mai pufoase, iar cel cu ciucurei e preferatul meu,cel roz îl urmează negreșit 🙂

 

 

Și la capitolul jackete, puțin roz cred că nu strică niciodată 🙂

 

 

Lista ar putea continua , dar mă abțin momentan 🙂 Oricum dacă mai vizitez site-ul de câteva ori până la sfârșitul anului și mai văd ceva noutăți cu siguranță mai fac o listă de cumpărături.

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.