Wishlist from Zaful

Încă puțin și  petrecerile de sfârși de an vor fi în toi. Crăciunul unul dintre evenimentele preferate ale mele. De obicei petrec cu familia și îmi place mult să umblăm cu colinda de la unul la altul, așa reușim să ne vizităm cu toții.

Pentru că nu are cum să treacă această perioadă fără a face ceva cumpărături,una dintre opțiunile mele în alegerea multor haine, dar nu numai , este Zaful.  Zaful a devenit unul dintre magazinele online preferate.Aici găsești o mulțime de chestii faine, interesante și cel mai mult îmi place când sunt reduceri. Reduceri sunt și acum și cu un simplu click pe Christmas 2017 zaful te poți bucura și tu ce ”bunătăți” ieftine.

Fie că sunt cu specific sau nu, eu una în perioada aceasta rece sunt fascinată de pulovere călduroase și drăguțe.

Am ales câteva modele , toate din cele aflate la reducere. Modele acestea după părerea mea pot fi purtate atât în zilele de Crăciun dar și după. Eu una,cu  puloverul alb mă văd îmbrăcată la sky, pe pârtie.

Mi se pare că este un model perfect pentru așa ceva, nici celelalte nu sunt departe de așa ceva,dar pe ele le-aș purta mai degrabă când merg cu colinda pe la rude. 🙂

Women Cardigan

Crew Neck

Nu

Wishlistul meu e mult  mai lung decât aceste pulovere și chiar nu știu la care să mă hotărăsc. De luat trebuie să iau ceva pentru că e păcat să ratez mai ales că la unele sunt reduceri și de 72% .

 

Ție ce model de pulover îți face cu ochiul ?

Deyutza

4 Comments

  1. reducerile sunt incredibile ,ar fi pacat sa nu achizitionezi ceva ,plovarele sunt dragutze dar nu pot spune ca ma atrage vreun model in mod special,imi plac cele cu mesaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.