O pizza la domiciliu ?

Pizza , pizza , livrare mâncare  cam așa încep articolul acesta. Nu pot spune că sunt o gurmandă, însă niciodată nu aș refuza o pizza. Aș mânca pizza de 3 ori pe zi și încă o dată la amiaz :)) da e o vorbă de a mea dar care mă definește foarte bine când vine vorba să fac comenzi mâncare. Fie că aleg să îmi fie livrată pizza la domiciliu sau comand direct în restaurant, niciodată nu am să aleg altceva în afara de pizza.

În ultimul timp am tot văzut pe net pizza non stop București, și  parcă acesta e un alt motiv sau unul în plus pentru care îmi pare rău că nu stau în București. Aș alege fără să stau pe gânduri o livrare pizza de la Pizzicato. Îmi place ideea de livrare mâncare non stop, eu una stau într-un oraș mic și dacă aș aveam o petrecere sau ceva și la o oră târzie aș vrea să comand ceva de mâncare nu aș avea de unde.

Voi cele din București pot spune că sunteți mai norocoase din mai multe puncte de vedere,iar acesta este unul dintre ele. La următoarea mea vizită în capitală cu siguranță nu voi rata ocazia să fac comenzi mâncare și cu siguranță nu voi rata o pizza București 🙂

Am auzit de la verișoara mea de acolo că îți comandă des de la Pizzicato. Oferta este diversificata, cuprinzând mâncare proaspătă la prețuri mici, astfel că este mult mai convenabil decât să mănânci la un restaurant. O cină în doi, acasă, este la fel de romantică precum o masă luată în oraș; mai mult decât atât, cu Pizzicato scapi de grija pregătirii mâncării pentru serviciu. Tot ce ai de făcut când ești la birou și îți este foame este sa comanzi ceva din meniul online și să te bucuri de mult gust la prețuri mici! Poți beneficia de avantajul livrare mâncare non stop și al orice oră din zi sau din noapte poți să faci comenzi mâncare.

Nu mai zic nimic de pizza mea care se găsește în n-șpe mii de sortimente, pe lângă ele se găsește ți mâncare, dulciuri sau chiar țigări. Așa dar dacă ești de prin București și așa pe la o bucată de noapte ți se face poftă de ceva, o comandă online te poate salva. 🙂 De asemenea dacă ești și la birou și nu poți ieși să îți cumperi ceva sau vrei să mănânci ceva cald poți apela cu încredere. Prețurile sunt mici sau cel puțin așa mi se pare mie. Un meniu format din pizza , cola + un snickers e doar 25 de lei.

Au mi-e poftă de o pizza, gata nu mai vorbesc de ea, că nu am cum să fac comenzi mâncare la ora asta.În schimb m-aș muta la capitală doar pentru pizza non stop București 🙂 cum să ratez eu așa ceva.

Deyutza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.