Christmas wishlist from Rosegal

Odată cu venirea sărbătorilor parcă aș face cumpărături nonstop.Este și o perioadă propice pentru așa cea și în plus peste tot vezi doar lucruri adorabile.

Eu una sunt o persoană căruia îi place să decoreze casa și persoana căreia îi place să ofere cadouri cu specific. Fie că e un om de zăpadă, un ren sau chiar figurina lui Moș Crăciun acestea nu pot lipsi din casa mea. Mai sunt puține zile până la Crăciun și încă sunt oferte unde se poate profita de ofertele super bune.

Dacă nu știi încă ce să  pui sub bradul de Crăciun sau să oferi ca și cadou, pe Rosegal  găsești multe idei. Găsești o mulțime de chestii decorative pe care , pe mine una mă atrag foarte mult și parcă le-am cumpăra pe toate sau de ce nu le-aș primi ca și cadou. Eu am pus ochii pe așa ceva 🙂 Lista mea de dorințe e foarte mare,dar dacă vrei să mă faci fericită poți să îmi oferi cadou orice conține  elementele specifice perioadei.

 

 

 

 

Însă de Crăciun poți oferi ca și cadou și haine.Click aici  Christmas clothing deals și faci o afacere bună:) Nu am o pijama cu specific de sărbători și tare mi-ar plăcea. Cât e de drăguță asta, și nici nu e singura de pe site. Mai sunt multe modele și majoritatea sunt așa pentru toată familia, o idee foarte bună.

Pijama cu reni sau cu elfi ….  o idee super drăguță, mie una mi se pare potrivit ca acestea să fie atât oferite ca și cadou cât și să ți le cumperi tu singură și să aveți toți 3 pijamale la fel.

Un alt lucru care mi-a atras atenția este acestă superbă rochiță.Perfectă pentru a putea fi purtată în ziua sau seara de Crăciun și sigur aș întoarce toate privirile,indiferent unde aș purta-o. Prețul e unul foarte mic doar 16 $ și chiar dacă nu ajunge Crăciunul acesta pentru la anul va fi perfectă.

 

După cum cred că știi deja Rosegal este unul din magazinele  unde găsești de toate. Aici trebuie să îți faci un wishlist foarte lung.

 

Deyutza

4 Comments

  1. pijamalele sunt super dragutze dar rochita este absolut superba nu numai ca toate privirile sunt atintite asupra ta dar o sa fi si super invidiata,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.