Abu Dhabi 24k – Malika Colors auriu pentru Crăciun

În ultima vreme am tot ținut-o în manichiuri prezentate pe blog. Am tot adunat manichiuri de-a lungul timpului și pentru că m-am aglomerat am zis să le arăt cât mai repede pe toate. Toată această treabă pentru că mica mea colecție de lacuri de unghii s-a mărit cu ojele  de la MalikaColors și pentru că trebuia să le teste cât mai repede 🙂

Curioasă din fire am luat pe rând fiecare lac și am văzut ce și cum e cu el. 3 dintre cele 5 le-ai văzut și astăzi vine rândul celui de-al patrulea. Pentru că ne apropiem cu pași repezi de Crăciun m-am gândit că această ojă poate fi un cadou deosebit pe care îl poți oferi unei amatoare de nailart, sau un cadou deosebit chiar și pentru tine.

De ce zic un cadou deosebit la un simplu lac de unghii, poate te întrebi. Ei bine acest lac nu e unul oare care este un lac de unghii ce are în compoziția sa aur de 24K. Abu Dhabi 24k   stimulează creșterea unghiilor și tot odată le ajută să fie mai frumoase. Formula profesională permite obținerea unor unghii rezistente și mai sănătoase.

Rezistența sa pe unghii este uimitoare. Am purtat această manichiură timp de o săptămână,timp în care am făcut treabă, am spălat după 7 zile manichiura mea era aproape ca în prima zi. Chiar am  rămas uimită de rezistența sa și chiar aș fi vrut să văd cât rezistă cel mai mult,dar voiam să testez și celelalte culori. În plus trebuia să pregătesc și manichiura pentru sâmbătă. Tare mă bate gândul să port această ojă acum de sărbători pentru că oricum nu am timp de manichiuri și pentru cât se potrivește. De aici a plecat și ideea articolului , dar m-am luat cu altele și am deviat mult de la subiect. Voiam să spun că auriul este perfect pentru sărbători iar o manichiură aurie de Crăciun e perfectă, la fel și acest lac de unghii 🙂 Momentan  prețul este la reducerea, adevărul e că e cam piperat însă nu oricine are un lac de unghii cu particule de aur de 24 K.

Deyutza

13 Comments

  1. O nuanta foarte frumoasa care cu siguranta este admirata instant. Sunt curioasa sa vad ce mai ne pregatesti in continuare.

  2. Sincer, daca as fi vazut doar culoarea din sticluta nu mi-ar fi placut, insa cum ai realizat manechiura cu ea…este chiar superba nuanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.