City Of Starts by Flormar

În preajma Sărbătorilor cu #flormar devii un STAR !

 

Urmează o perioadă plină de căldură sufletească și magie , în care tenul tău trebuie să arate ireproșabil !

Pune-ți în evidență trăsăturile cu Trio Contouring Palette , cele 3 nuanțe sunt ușor de aplicat și blenduit , având texturi mate / perlate cu care obții un contur vizibil, o sculptare și definire perfectă a feței. Highlighter-ul Pro Strobing Palette oferă tot ce este necesar pentru finisare, efect satinat, conturare și iluminare a pielii. Aplicați iluminatorul, în funcție de nuanța dorită pe pomeți, osul sprâncenelor, arcul lui Cupidon și colțul interior al ochiului folosind o pensulă mică.  Pudrele pot fi folosite și ca fard de pleoape.

Fardul creion Satin Touch oferă sclipire privirii, fiind și ușor de utilizat. Este extrem de rezistent la praf, deteriorare, nu se strângere în pliul pleoapei , definește și pune în evidență ochiului; de asemenea este rezistent la apă astfel rămânând intact întreaga zi.

Rimelul Multi Effect este tot ce ți-ai putea dori pentru gen

e perfect separate și pline de volum, de la rădăcină până la vârfuri.  Pensula specială de silicon oferă o definire uimitoare genelor, pentru o privire de neuitat.

Este timpul să oferim buzelor sclipirea de care au nevoie ! Rujul Star, cu textura metalizată, îmbracă buzele în culori de sezon , le protejează și le oferă efect emolient datorită untului de Shea, Cacao și Mango. Creionul de buze Ultra Soft definește și fixează rujul tău preferat.

Parfumurile sunt creații artistice unice concepute de către chimiști, oameni de știință, savanți și mulți alții care lucrează în industria cosmetică.

Flormar ne încântă cu esențe unice, care pun în valoare personalitatea , fiind totodată foarte persistente și jucăușe.

Parfumul Glitter captează senzualitatea feminină prin transparența și florile magnifice ; Celebration promite o combinație inovatoare de tuberoză și semințe de tonka, ce reprezintă dualitatea caracterului feminin ; iar Playful atrage atenția  datorită compoziției de cappuccino, piper și floare de cactus, la care se adaugă cocktail-ul de clementină și fructul pasiunii pentru o aromă dulce-acrișoare. Body Mist-urile te invăluie în prospețime, cu o aromă luxoasă și revigorantă ce lasă pielea catifelată . 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.