Thanksgiving day nail art design – Bp 191

Este o sărbătoare anuală de o zi, în care se mulțumește (tradițional lui Dumnezeu) pentru bogăția recoltei din acel an. Ea se sărbătorește în cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite și Canada). Este o sărbătoare a familiei. În Statele Unite majoritatea afacerilor (în afară de magazine) sunt închise joi și vineri în săptămâna cu Thanksgiving pentru a permite angajaților să se reunească, cu familia.

În Regatul Unit, Thanksgiving este o altă denumire pentru Ziua Recoltei, și se sărbătorește în biserici și în sate într-o duminică după strângerea recoltei în acea localitate, fără a fi o sărbătoare deosebit de importantă.

În SUA Thanksgiving se sărbătorește a 4-a zi de joi din noiembrie,În Canada, ziua de Thanksgiving se sărbătorește în a doua zi de luni din octombrie. A doua zi după Ziua Recunoștinței, denumită „Black Friday” (sau „Vinerea Neagră”) este prin tradiție o zi în care comercianții oferă reduceri mari de prețuri, de aici și nebunia asta chiar și la noi.

Mâncărurile tradiționale de Ziua Recunoștinței sunt curcan umplut (fript, afumat sau la cuptor), jambon, cartofi piure, cartofi dulci, porumb și plăcinta de dovleac. De aici mi-a venit și ideea unei manichiuri în temă, bine se putea mult mai bine dar cum deja suntem în luna decembrie nu insist foarte mult.

Matrița este achiziționată (surpriză ) de pe Bornprettystore -te așteptai la altceva  ? :))  BP-191 se găsește și acum pe site și partea faină este că e și la reducere, are aproape 50% reducere.

Aceste matrițe sunt adânc gravate, modelul se ia foarte bine și chiar le recomand. Eu de obicei fac o comandă de 10-15$ și la final adaug codul BNDX10 astfel mai beneficiez și de o reducere de 10% la comandă. Transportul nu se plătește așa că poți să îți dorești mai mult. În unele cazuri comanda ajunge la vamală în altele ajunge la poșta de cartier.. nu mă întreba care sunt criteriile pentru că habar nu am.

Nu te mai plictisesc cu detaliile mele , mai bine te las să vezi manichiura….Sunt curioasă cum ți se pare și ce părere ai despre această matriță.

 

 

 

Deyutza

23 Comments

  1. IMI PLAC NUANTELE FOLOSITE ,ESTE O MANECHIURA DESTUL DE INTERESANTA ,ALTFEL AS SPUNE/…

  2. Cred ca as folosi doar frunza de artar si dovleacul varianta folosita de tine pentru ca imi aduce aminte de caleasca Cenusaresei. Restul simbolurilor nu ma prea tenteaza.

  3. Vaai unghiuta cu acel curcan este bestiala! Imi place manichiura ta! Nu stiu de ce, insa eu niciodata nu reusesc sa am unghiutele atat de lungi. Spune-mi, te rog, ce produse de ingrijire folosesti pentru ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.