Amintirile păstrate într-un album fotocarte

Amintirile sunt printre cele mai importante lucruri din viață. Pe lângă amintirile pe care le păstrăm în minte și în suflet, fotografiile rămân amintirile palpabile.

Nu știu tu cum ești însă eu vreau să fac totul să rămână în mintea mea o amintire frumoasă. Și cum vorba aia memoria te poate lăsa , mai ales odată cu vârsta atunci trebuie să apelezi la lucruri palpabile, lucruri care să rămână peste ani și ani.Albumul digital fotocarte reprezintă o modalitate modernă de ați păstra pozele îndrăgite, fiecare din ele însemnând o filă importantă din viața ta.

Iubesc să mă uit printre pozele din copilărie, iubesc să îmi amintesc de toate momentele frumoase din viața mea.  Înainte stocam o mare parte din fotografii pe CD-uri însă în timp acestea se deteriorau și vrând, nevrând trebuia să transfer pozele pe un alt CD  sau să le pun direct pe hârtie.  Am adunat deja vreo 5 albume cu poze,îmi place să le urmăresc însă uneori mă enervează să scot să pun poza în folia aia de plastic. Pentru a evita toate aceste neplăceri,cea mai bună alegere este  un album fotocarte. Un alt dezavantaj al lumii digitale este faptul că, te uiți o dată de două ori pe un cd/ calculator dar poate nu tot timpul  reușești să răsfoiești un album din calculator.În schimb un album fotocarte   îl  poți păstra în bibliotecă și  îl poți răsfoi ori de câte ori vrei chiar și când vin prietenele la o cafea.

Fotocartea pentru mine e o noutate, însă o noutate foarte benefică pentru că astfel am compactat multe poze într-o singură carte.

Este cel de-al doilea album fotocarte pe care îl dețin și de data aceasta am ales să pun poze cu cel mic. Fotocartea este de pe MiniAlbum.ro și este perfectă pentru a păstra momente unice din viața copilului. Îmi place să păstrez amintirile vii și bineînțeles când va crește mare să se poată bucura și el de aceste momente imortalizate.Deja i-am arătat poze de când era bebeluș și  nu îi vine să creadă că era așa mic iar în unele poze nici nu se recunoaște 🙂

Familia, prietenii, colegii sau iubitul/iubita vor fi cu siguranță atrași de o astfel de fotocarte și aceasta bineînțeles că poate fi chiar și dăruit ca un cadou. Sărbătorile se apropie și dacă ești în pană de idei, alege  un album fotocarte în care să adaugi toate amintirile voastre și cu siguranță nu ai cum să dai greș.

Pe Minialbum.ro găsești astfel de albume fotocarte, exact ca cea din imaginile prezentate.  Prețul unui astfel de  album este de 70 lei,  iar dimensiunile acestuia sunt 15×15 cm închis,  15x30cm deschis, are 20 de pagini și  poți adăuga  până la 45 fotografii. Eu am adăugat 45 dintre cele mai frumoase amintiri de iarnă ale copilului.

Sunt 6 modele de coperți  (le pot găsi aici ) și în funcție de sezon/ ocazie poți alege  unul  dintre ele . De asemenea poți alegi și din cele 6 modele de coperți din categoria Maxialbum ,acestea te pot inspira mult în alegerea fotografiilor și îți poți alcătui fotoalbume cu primul crăciun împreună, cu pozele de la aniversarea de anul acesta sau chiar pozele din vacanța de vară.

Termenul de execuție a albumului fotocarte este de maxim 4 zile lucrătoare și pentru comenzi fie alegi să intri direct pe site fie te interesezi și afli mai multe de pe pagina de facebook.

Dacă vrei să faci cadou un album fotocarte dar nu deții fotografiile apropiaților, le poți oferi un voucher preplătit, încântarea va fi maximă!

Ce zici te-am convins sau ți-am dat o idee interesantă de cadou?

Ce părere ai despre fotocartea album în general, îți place sau preferi pozele clasice ?

 

Deyutza

19 Comments

  1. Imi place ideea de a face cadou un album fotocarte pentru cum iti poti pastra amintirile? As face albume tematice dar in primul rand un album cu pozele baiatului meu in diferite etape ale vietii.

  2. Eu prefer albumele gen fotocarte pentru ca astfel sunt sigura ca pozele mele dragi nu se vor pierde sau deteriora. Multumesc pentru recomadare.

  3. Pe mine m-ai convins este o idee grozava de cadou, mai ales pentru cei apropiati care isi doresc un cadou de suflet.

  4. Nu stiu… albumele mele foto stau cu praf gros de mai bine de douazeci de ani pe ele. Prefer de departe pozele stocate in pc, asa cum este acum. Macar aici, langa mine fiind, tot ma mai uit pe ele, macar sa mai pun o poza de profil mai de soi..

  5. Arata extraordinar de frumos! Eu fac astfel albume cu fotografii impreuna cu Jasmine, dar nu ne ias asa frumos.

  6. foarte frumos ,idea este genial ca si cadou facut unui membru al familiei si chiar unei prietene,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.