5 tips&triks pentru amenajarea unui birou FUNCTIONAL acasa!

Pentru foarte multi romani, a avea un birou in propria locuinta este un vis care nu poate deveni realitate din diferite motive ce tin, in principal, de lipsa spatiului destinat unei asemenea incaperi. De cele mai multe ori, acestia folosesc sufrageria si dormitorul pe post de birou, astfel incat au nevoie musai de un loc functional, care sa le satisfaca nevoile. Exista insa, si alte locuri in casa care pot fi transformate foarte usor in zone de lucru bine puse la punct.

In acest sens, imaginatia joaca un rol esential pentru ca ajuta nespus la implinirea visului fiecarui om de a avea un birou (nu o banala masa) dotat cu toate accesoriile necesare, chiar in intimitatea locuintei personale. Totul consta in creionarea unui birou in locuri care pot parea ciudate la o prima vedere: spatiul de sub scari, subsolul locuintei, debaraua, balconul apartamentului.

 

Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

  1. Subsolul este un spatiu care nu a fost folosit niciodata la maximum. Pentru cei mai multi ramane o zona destinata muraturilor sau anvelopelor de iarna/vara, dar pentru un om cu viziune poate deveni oricand un birou adevarat, cu tot ceea ce presupune acesta. Pot fi folositi in acest sens doi pereti falsi, cateva spoturi de lumina cu LED, o biblioteca utila, iar un colt de subsol devine in scurt timp cea mai practica zona de lucru de acasa.
  2. Balconul mare si incapator ramane o zona inutila pentru ca nu serveste decat la depozitarea ghivecelor cu flori. Aici pot fi instalate un birou, un dulap pentru diverse dosare, o lampa pentru iluminarea nocturna, chiar si diverse alte accesorii. De exemplu, cei interesati pot accesa https://www.absolutoffice.ro/categorie/sisteme-de-afisare/flipchart/ pentru a achizitiona un flipchart, atat de util pentru notarea lucrurilor importante, cat si accesorii absolut necesare in orice birou.

 

  1. Biroul din debara poate suna amuzant, dar poate fi o idee geniala de a folosi acest spatiu. Usile pot fi schimbate cu un model glisant, fereastra mica merge largita de un mester priceput, podeaua va fi ascunsa de un covor vesel, iar peretii decorati cu un tablou sau cu mici rafturi utile. Masa de birou, scaunul si alte accesorii importante pot completa cu succes intregul.
  2. Dormitorul serveste de foarte multe ori ca birou. Confortabil si relaxant, departe de zgomot, biroul din dormitor este ideal pentru o persoana care vrea sa lucreze pana la ore tarzii din noapte. El poate fi prevazut si cu un scaun directorial pentru ca spatiul mare din camera permite acest lucru. In acest sens, pe Mobiladmd ai scaune manageriale si directoriale extrem de confortabile, care te vor ajuta sa lucrezi si sa fii relaxat.

  1. La intrarea in locuinta exista mai in orice casa un loc care nu este utilizat de obicei. Aici se poate aseza un birou mai simplu, realizat dintr-o masa de lemn si un scaun. Evident nu va fi nimic complicat, nu va sari in ochi si nici nu va fi prea confortabil, dar va functiona.

In concluzie, acasa se poate amenaja cu succes un spatiu de lucru perfect pentru o persoana activa. Aceasta are nevoie de imaginatie si vointa pentru a transforma o zona inutila a casei sale intr-un birou functional.

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.