Essence Metal shock – nail powder

Happy happy, joy joy … cam așa mă simt eu acum când scriu acest articol.Zi aniversară ce să mai .. cum m-am gândit eu să o sărbătoresc? Oare ?printr-o manichiură …- ceva dubios la mijloc…nu  :))

Dacă anul trecut am ales o manichiură cu tort și alte prăjiturele, anul acesta am ales să merg pe astre și zodii:)

Nu cred eu în ele,dar matrița asta mi-a plăcut așa mult și nu am apucat să o folosesc decât o dată.

Bine totul a  început de la pudra MetalShok de la Essence . Am primit-o acum o lună și după cum bine se știe am fost curioasă de ea.M-am gândit la mai multe manichiuri și pentru a simplifica totul am zis  să aplic 3 lacuri de unghii în nuanțe diferite și astfel e mai ușor să văd care e varianta potrivita pentru mine.

Așa dar arătător și degetul mic am aplicat lac de unghii auriu, pe mijlociu -negru și  pe inelar am aplicat lac de unghii alb.În urma experimentului am ajuns la concluzia că peste auriu o diferența foarte mare nu este, peste alb se putea și mai bine însă pentru o nuanța deosebită e ok și așa mai ales dacă mai și ștampilez ceva. Totuși trebuie să mai încerc, nu mă dau eu bătută doar după o aplicare.Totuși preferata mea este cea peste lacul negru, diferența se vede bine, și aici s-a și imprimat bine și pudra iar efectul de oglindă se vede foarte frumos.Oricum am înțeles că pentru un aspect ultrastrălucitor, de oglindă, trebuie aplicată pudra în timp ce lacul de unghii este încă ușor umed. iar adevărul e că lacul de unghii alb era uscat bine.

Nu știu de unde și cum dar după ce am aplicat pudra peste lacul de unghii, mi s-a părut mie că ar da bine acest model imprimat.

Rezultatul îmi place dar vreau să mai încerc să aplic pudra și peste alte nuanțe de lac, sunt curioasă care e rezultatul.Recomandat este să se aplice peste nuanțe mai închise, de aceea și rezultatul manichiurii mele.

Și pentru că am vorbit numai despre manichiură , hai să spun două cuvinte și despre această pudră MetalShock.

Pigmentul se găsește în 6 variante

  • 01 mirror , mirror on the nail
  • 02 me and my unicorn
  • 03 i am so fancy
  • 04 a touch a vintage
  • 05 under the sea
  • 06 be my little mermaid

Eu am nuanța 04 și mi-ar mai place să am pe 03 și 06 🙂 Se găsesc pe mai multe site-uri online deci e foarte posibil să le am. Cutiuța cu pigment vine la pachet cu top coat-ul pe bază de apă. Pentru mine una aceasta a fost o primă experiență cu un astfel de produs.  Acesta se aplica ca și orice alt top coat la final după ce e gata manichiura pentru  a o sigila și pentru a rămâne intactă mult timp. Pudra se poate aplica atât cu degetul cât și cu un burețel. Eu mi-am  colectat mai multe bureței/pensule de la paletele de farduri. Cred că știi despre ce vorbesc.. Indiferent de cum le-aș aplicat rezultatul este același, o manichiură frumoasă și impecabilă.

Și atunci când te vei umple de sclipici,pentru că eu una m-am făcut tot un glitter , acesta se duce foarte ușor cu apă și puțin săpun, dar încearcă asta după ce unghiile s-au uscat bine, nu de alta dar să nu te trezești cu surprize.

 

 

Cu și fără blitz

Și gata ….că iar am vorbit mult

Tu ai testat acești pigmenți? Cum ți se par ?

Deyutza

5 Comments

  1. La multi ani! Cu aceasta oja ne sarbatoresti pe noi, cititoarele tale. Ne-ai facut cu cadou frumos. Sa fii fericita!

  2. Sincer nu am încercat acești pigmenți dar ma consolez cu manichiura ta care îmi place foarte mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.