Malika Colors Romania lansează colecția de lacuri de unghii – EGO GLITTER

Sărbătorile vin, sărbătorile vin… cam așa e în mintea mea acum. Bine eu când văd glitter de obicei mă gândesc la sărbători, iarnă, petreceri 🙂 cam acestea sunt primele 3 chestii cu care asociez eu glitterul.

Pentru a întâmpina cum se cuvine. Malika Colors lansează astăzi 22.11 o colecție de lacuri de unghii EGO GLITTER, aceasta este o colecție de lacuri glitter asa cum se vede și din denumire .

Colecția conține 5 lacuri , toate foarte frumoase perfecte pentru evenimentele unde vrei să fi ”sclipicioasă” și nu numai. Imediat ce îmi cresc puțin unghiile vin și cu o manichiură, momentan mi s-a rupt o unghie și  chiar n-am vrut să îți arăt unghiile mele micuțe, mi se pre că nu dă bine glitterul pe ele.

Cele 5 nuanțe sunt:

 • Argintiu – 51G
 • Auriu – 52G
 • Rosu – 55G
 • Mov -56G
 • Bleu – 54G

Fiecare sticluța are 10ml . Acoperirea nu este una mare, cea roșie are o acoperire mare și  o nuanță mai intensă.Celelalte 4  au o acoperire mai slăbuță, însă din 2-3 straturi ajungi la niște unghii glamuroase. Și dacă vrei doar o strălucire a unghiilor tale poți aplica ca și top coat.

Mi-am băgat puțin unghiuțele printre ele dar nu am făcut nimic concret …le-am testat pe toate dar după cum am zis aștept minunatele mele unghiuțe să mai crească puțin.

Prețul unui lac de unghii este 12 lei însă dacă vrei să cumperi toată colecția Ego-glitter  atunci poți profita de oferta și să cumperi setul la 55lei.

 

 

Deyutza

19 Comments

 1. Colectia asta de sarbatori e intradevar minunata. Sclipicoasa, stralucitoare, glamour, exact asa cum trebuie sa fie o colectie festiva. Abia astept sa-mi cumpar si eu nuantele 52G, 56G si 54G.

 2. Imi plac tare mult ojele cu glitter, am o colectie impresionanta insa am renuntat usor, usor la ea caci se invechisera.
  Nu prea ma dau cu oja, caci unghiile mele sunt din alta lume si nicio oja nu rezista mai mult de 1 zi pe ele, dar daca o fac, atunci inelarul clar va fi cu sclipici,

 3. Foarte draguta noua colectie. Am observat ca pe unghii au revenit culorile cat mai metalizate in actualitate, in schimb pe buze, nuantele mate sunt la putere

 4. Asa este, vin sarbatorile, m-am inscris la Revelion la un restaurant, am pantaloni negri cu paiete in tinuta respectiva si acum caut sa vad un machiaj reusit si o oja pe potriva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.