Roșu Cupio pe unghii pentru această toamnă

Săptămâna aceasta o țin numai în postări cu unghiuțe  🙂  Am strâns ceva poze de-a lungul timpului și m-am gândit să pun și pe blog nu să le țin doar pentru mine.Aici mă refer și la manichiurile pe care le-am purtat în afara celor cu tema de sâmbătă.

Astăzi am pentru tine o mani ștampilată,nimic deosebit până aici. Modelul ștampilat, model de toamnă, frunzulițe și ceva model abstract nu știu cum să îi zic mai exact.

Ce îmi place la această manichiură și ce mi se pare că scoate din anonimat această manichiură este lacul de unghii de la Cupio.

Un lac sclipicios într-o nuanță superbă.Cred că este o colecție mai veche pentru că eu am cumpărat-o de la un blog sale, și am și căutat pe site dar nu am găsit-o.

Numărul său este #40 dar nu cred că mai ajuta asta cu ceva dacă ea nu se mai găsește.

Am ținut-o cam o săptămână pe unghii și a rezistat destul de bine, foarte puțin la vârfuri a sărit în rest a fost intactă. Îmi place mult glow-ul pe care îl are și deși mă temeam că o voi șterge greu de  pe unghii, m-am bucurat când am aflat că m-am înșelat.

Sticluța are 15ml și o să o am încă 5 ani de acum înainte :)) sau chiar mai bine depinde cum o păstrez.

Și pentru că îmi place să vorbesc mult și uneori plictisesc omul, cu o strângere de inimă îmi închei discursul și te las să vezi exact despre ce am vorbit eu mai sus.

Sunt curioasă cum ți se pare atât manichiura cât și lacul de unghii.

 

Deyutza

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.