Notd -Autumn on my nails

Nu știam cum să numesc această manichiură, ce titlu să pun postării…eram și sunt într-un mare impas.. așa că ce îmi rămâne de făcut este să aleg ceva simplu ceva reprezentativ 🙂 Toamna pe unghii :)) da un titlu banal și lipsit de inspirație ….dar e 12 noaptea când scriu articolul de unde inspirație, eu abia aștept să mă bag în pat la nani, dar mai întâi trebuie să pregătesc ceva pentru a doua zi.

Bun…. aceste decalsuri le am de pe Bornprettystore , de unde din altă parte ? Acolo e paradisul chestiilor nail art și culmea sunt și ieftine și bune.  Mi-am ales o folie cu o mulțime de decalsuri de la A1201 – A 1212.

Imaginile sunt superbe, peisaje, frunze… abia aștept toamna următoare pentru că am material suficient pentru manichiuri frumoase. De acum trecem pe Christmas dar încă mai e timp să ne bucurăm pe peisaje tomnatice. Prețul este unul foarte bun doar 1,59$ , având în vedere și faptul că sunt 12 seturi de decalsuri. Nu pot să zic decât am prins un blackfriday în avans 🙂

Acest model de waterdecalsuri e puțin mai complicat de aplicat pentru cele mai neexperimentate însă cu puțină grijă și răbdare sigur vei reuși să ai o manichiură impecabilă.

Decupezi formele de pe foile și pe pui in apă, aștepți câteva secunde și apoi dezlipești imaginea de pe hârtia pe care era lipită. Cu grijă și atenție iei foița și o lipești pe unghie, asta după ce în prealabil ai aplicat o bază, cel mai indicat ar fi să aplici o bază albă. Cu alb nu ai cum să dai greș și sigur manichiura va arăta bine.

Dacă nu există îndemânare nu te da bătută din prima, strici un set, două dar apoi cu timpul te înveți. Aici vorbesc și de mine pentru că la început am stricat multe dar încet încet am învățat cu merge treaba și acum mă descurc din ce în ce mai bine.

Gata cu teoria …. hai că te las să admiri peisajul superb de pe unghiile mele…și după cum ziceam, anul acesta nu mai apuc dar pentru toamna viitoare am  modele așa de frumoase care mă așteaptă.

Tu pe care l-ai alege ?

Și dacă ai chef de cumpărături nu uita că BNDX31 la finalul comenzii, secțiunea coduri, te poate scuti de 10% din valoarea comenzi tale 🙂  Deci ai reducere de 10% la comandă. Spor al shopping !

Deyutza

18 Comments

  1. Minunata manichiura, mi-ar placea sa am talent si sa realizez si eu asa frumuseti pe unghii. Dar nu am…asa ca imi incant ochii cu ale tale 🙂

  2. Sufar, pentru ca eu oricat as incerca nu voi reusi niciodata sa-mi fac o manichiura atat de frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.