Review- Cremă de corp crêma

O mare consumatoare de loțiuni, unturi și creme de corp nu știu dacă mai există. Bine exagerez și eu puțin dar îmi plac foarte mult aceste produse de îngrijire. Dacă sunt și cu arome ceva mai deosebite atunci adu și o felie de pâine că rezolv eu tot 🙂

Nu știu nici dacă mai există vreo persoană mai comodă și leneșă ca mine 🙂  Îmi place să le am dar nu le folosesc atât demult pe cât mi-aș dori. Dacă ar fi după capul meu într-o săptămână ar fi gata câte un tub 🙂 Dar așa dau gata câte unul cam o dată pe lună… bine aici depinde și de gramajul ei dar și de frecvența cu care o folosesc.

Acum ceva vreme, cu câteva luni bune înainte am câștigat un premiu drăguț pe blogul DanaStancu.ro.Printre produsele primite s-a aflat și această cremă de corp de la crêma . Pentru mine nu e un brand nou însă e un produs nou pe care îl încerc după ani buni de când n-am mai folosit nimic de la ei. Nu știu sigur dar tind să cred , că această gamă ține de brandul Sano. Gospodinele știu  cine e Sano și ce produse comercializează. Nu știu sigur dar eu așa  cred,oricum nu mă pot pronunța prea mult pentru că scrisul pe ambalaj e arăbesc….sau habar nu am.

Bun… Crema miroase a vechi, dar nu vechi în sensul rău…. are un miros a cremă din aia de demult 🙂 gen gama de la Nivea cremele alea cu capac albastru…cred că le știi.

Și deși ziceam mai la început că îmi plac cremele care miros delicios, nici asta nu îmi displace.Mirosul ei îmi aduce aminte de vremurile de demult,de cremele folosite de mama. Are o consistența așa mai light nu foarte grasă dar care tot odată hidratează foarte bine. Mirosul pe piele persistă destul de mult și nu poate decât să mă bucure acest aspect.Este destul de consistentă și deși o am de ceva vreme mai am încă jumătate cred…Sper totuși să reușesc să o termin  până la expirare,are 500ml , deci o cantitate generoasă. Mie per total îmi place și dacă o găsești pe undeva și  mai ales dacă îți place mirosul ți-o recomand.

 

Tu ai auzit de acest brand/gamă ? Ai folosit produse ?

Deyutza

2 Comments

  1. Nu stiam ca Sano are si astfel de produse cosmetic ,in general produsele lor sunt de calitate,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.