Malika Colors Halloween collection

Despre acest nou brand Malika Colors am vorbit puțin intr-o postare anterioară unde am prezentat o manichiură halloween .

Bineînțeles că m-am folosit de frumoasele lacuri de unghi și s-au potrivit cu tema. Pentru astăzi am două dintre cele 5 lacuri de unghii din gama Halloween. Deși nuanțele și sticluțele sunt perfecte pentru acea perioadă eu am făcut altceva și am arătat că aceste lacuri pot fi folosite în orice altă perioadă a anului nu neapărat la sfârșitul lui octombrie 🙂  Bine nu cred că ar fi cineva care să lase o  ojă pentru o anumită perioadă, dacă e să faci manichiuri faci tot timpul anului cu ce nuanțe ai tu chef și nu aștepți nimic.

Dacă la manichiura gothic am folosit primele 3 nuanțe, alb, negru, grena pentru astăzi am pregătit o manichiură cu celelalte 2 nuanțe gri și portocaliu.Un număr la ele nu îți dau pentru că după cum am zis și în articolul anterior toate sticluțele sunt numerotate cu 666.

Colecția este unică și se găsește pe site . Acestea din păcate sau din fericire se pot cumpăra doar la set și nu la bucată. Toate nuanțele acoperă foarte bine dintr-o singură aplicare și rezistă foarte bine pe unghii.

Pe mine una mă încântă tare mult această colecție și chiar mă bucur că o dețin….abia aștept noi manichiuri și provocări unde să folosesc aceste lacuri.

Oricum rămâi aproape pentru că urmează și celelalte lacuri de unghii, unul mai frumos ca celălalt. Vedeta va fi clar lacul de unghii cu particule din aur de 24k aur  Te-am făcut curioasă ? Stai aproape 🙂

 

 

Cum ți se pare această colecție ? O idee bună că se cumpără doar la set, sau ar fi ok să se vândă și la bucată ? Cum ți se par sticluțele ?

Deyutza

6 Comments

  1. Am și eu noile oje lansate de la Malika și îmi plac la nebunie nuanțele sunt perfecte pentru acest sezon. Cred ca este un mic dezavantaj ca se vând doar la set, dar eu ma bucur ca am primit ojele cadou.
    Apropo îmi place foarte mult cum ți-ai făcut manichiura, mi-ai dat și mie o idee sa le fac pe ale mele la fel.??❤?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.