Costume tematice pentru serbările copiilor

De cum am mers la grădi și cum au început serbările tematice am avut mereu câte o problemă în căutarea costumului. Costum fulg de nea pentru copii   a fost primul costum după care am alergat disperată. Când am avut prima serbare crăciun copilul meu a fost un fulg de nea, când am auzit am rămas oarecum perplexă, și mi-am pus întrebarea:

De unde fac eu rost de acest costum fulg de nea pentru serbare ?

În disperare de cauză am întrebat pe ici pe colo, unele mămici îmi spuneau că pentru această serbare ori fac ele singure un costum fulg de nea, ori caută pe net că ar trebui să fie site-uri cu așa ceva.

Zis și făcut, am dat search pe google și ce să vezi … o mulțime de mămici erau în căutare de acest costum fulg de nea pentru serbare copii. Cred că este un personaj des întâlnit și mda fulgi sunt mulți 🙂

Printre mai multe căutări  am dat și de site-ul fabrica de magie unde mi s-a părut că l-am prins pe Dumnezeu de picior :))  Nici nu mai îmi păsa ce personaj îi va cădea copilului meu la serbarea următoare sau peste 2 ani… aveam  costume asigurate toate personajele :))  Mi s-a luat o piatră de pe inimă și eram super mega  fericită.

Nu mă mai interesa nimic la această serbare crăciun decât să îți învețe puiul meu poezia, cu costul o rezolvasem și nu mai trebuia decât să îl aștept acasă 🙂

După cum ziceam pe site sunt diverse categorii și diverse costume și accesorii pentru o mutitudine de costumuri tematice.

După ce mi-a ajuns costumul acasă și am fost super încântată de produs am recomandat site-ul și la alte mămici iar această serbare a fost aproape jumătate formată din costume luate de pe fabricademagie 🙂 Prețurile sunt ok deși unele puțin mărișoare mai ales dacă te gândești că al tău copil îl va purta doar o oră. La disperarea care o aveam la momentul ăla nu m-am mai gândit la nimic și am comandat fără să închid ochii, dar al doilea an când deja ne-a trebuit un alt personaj, am vândut costumul altei mămici iar cu banii obținuți am mai pus eu diferența și am luat altul.

Anul acest suntem deja la clasa 0, nu știu dacă va mai fi o astfel de serbare copii însă sincer orice personaj i-ar fi atribuit copilului meu știu unde să îl  găsesc 🙂

Tu mămico care mi-ai citit articolul… tu de unde îți costumele pentru serbările copilului ?

Deyutza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.