Rochii de revelion 2017- 2018

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă și ne trezim cu ele când nici nu ne așteptăm. Mai  este o lună și câteva zile însă la ritmul în care trece timpul trebuie neapărat să îți găsești rochia perfectă pentru revelion.

Fiecare Revelion este un moment de schimbare și împlinire a dorințelor, iar pregătirea pentru această sărbătoare merită toată atenția.De asemenea fiecare femeie îşi alege cu mare grijă ţinuta de Revelion deoarece totul trebuie să arate impecabil: începând cu îmbrăcămintea, şi terminând cu machiajul şi manichiura.

O mare dilemă pentru fashionistele din ziua de azi, ce rochii de revelion  purtăm și cum ar trebui să arate ținută revelion 2017-2018 . Ținute de revelion poți purta multe depinde unde alegi să petreci acest eveniment, însă dacă acesta se va ține la un restaurant atunci cu siguranță trebuie să arăți impecabil.

Am înțeles că 2018 este anul câinelui galben deci ar trebuii să purtăm o ținută în nuanțe de galben și maro dar și nuanța nisipului cald.

Search pe google și găsești rochii online revelion câte vrei. Mi-a mi-au atras atenția câteva rochii de revelion de la inpuff .

 

Rochii revelion 2017-2018

Rochia este ceea ce pune cel mai bine în evidență natura feminină, iar o rochie galbenă te va scoate mereu din anonimat. Dantela, sifon, brocart, catifea și alte țesături trebuie luate în seamă dacă vrei să arați impecabil în seara dintre ani.  Aceste rochii de  revelion trebuie să ți le alegi după suflet, nu contează dacă optezi pentru rochii scurte sau lungi acestea trebuie alese  să te simți bine în ele.De fapt această teorie este valabilă pentru orice alt obiect vestimentar. Dacă plănuiești să nu părăsești ringul de dans cât e noaptea de lungă, o rochie scurtă este, categoric, o soluție mult mai bună pentru tine și pentru mine  de altfel 🙂 Dacă vrei să îți pui silueta în evidență pentru că da ai ce arăta, o rochie bodycon mulată ar fi ideală pentru tine.

Sunt sigură că de fiecare dată când ai fost la o astfel de petrecere ai văzut tot felul de ținute de revelion, iar anul acesta vrei să epatezi și tu. După cum ziceam și mai sus anul acesta orice ținută revelion 2017-2018 trebuie să aibă în componența sa puțin galben sau maro. Caută pe internet rochii online- revelion sunt sigură că îți găsești sau mai simplu caută rochii revelion 2017-2108 și atunci cu siguranța vei găsi exact ceea ce se poartă anul acesta.

Eu una nu știu unde îmi voi petrece Revelionul anul acesta, așa că nu m-am gândit încă ce ținută voi purta. Tu te-ai gândit la ținuta și rochia pe care o vei purta la trecerea dintre ani ?

Deyutza

3 Comments

  1. Foarte frumoase rochiile alese de tine. Imi place sa port dantela, deci rochia mea va fi din dantela.

  2. Nu stiu unde am sa petrec revelionul si nici la tinuta ,in general ma imbrac in rochita dar nu imi cumpar noua ,aleg din cele pe care le am deja ,accesorizata putin si gata tinta ,imi plac si rochitele prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.