Saturday’s Theme-44. Gothic

E sâmbătăăăă , o zi plină pentru mine dar cum am fost hărnicuță de aseară am terminat manichiura și am pregătit-o pentru astăzi.Deși suntem în luna noiembrie prima temă din această luna ține tot de partea dark dacă pot spune așa. Continuăm oarecum seria manichiurilor începute în octombrie unde am avut mai multe teme cu specific de Halloween. Pe mine una nu mă deranjează treaba asta pentru că am adoptat o parte mai elegantă  a temei.Dantelă neagră, trandafiri, scrisori vechi….cam de aici am plecat eu când m-am apucat de treabă.

Ca și produse folosite m-am jucat cu noile oje primite recent de la Malika Colors. Recent au lansat colecția Halloween și mi le-au trimis și mie. Nu are nici o importanță că această colecție e Halloween și acesta a trecut pentru că îmi primul rând m-am îndrăgostit de sticluțele tare simpatice și etichetele lor. Imaginile de pe sticluțe îmi plac maxim și nu cred că am mai văzut pe undeva până acum. Nuanțele celor 5 lacuri de unghii pot fi purtate oricând în timpul anului nu doar acum de Halloween- sunt nuanțe purtabile și foarte frumoase. Ce mi se pare interesant este că toate aceste lacuri de unghii au același număr 666 🙂 o premieră în materie de denumiri a ojelor …cel puțin pentru mine.

La acestă manichiură am folosit trei din cele 5 lacuri, albul, negru și roșu.Albul nu e tocmai albul ăla care îl caut eu , cum e cel de la Essence, însă îmi place și aceasta pentru că e altceva decât aveam până acum,e o nuanța mată.Am aplicat 2 straturi și a fost suficient pentru a obține exact ce vreau eu.

Bun.. și pentru realizarea manichiurii m-am ajutat de cele 3 lacuri dar și de două matrițe de la Bornprettustore. Am aplicat baza albă, apoi am făcut un gradient dintre alb și negru. Tot negru am folosit și pentru a ștampila scrisul, app merge foarte bine la stamping, se ia foarte bine, nu am avut nici un fel de problemă. Iar la final am ștampilat și trandafirii roșii unde evident am folosit lacul de unghii roșu. Pentru că toate lacurile au numărul 666 nu am cum să dau mai multe detalii așa că cel mai simplu e să le numesc după culori. Oricum rămâi pe frecvență mai am câteva lacuri să ți le arăt 🙂

Și să nu mă mai lungesc,  te las cu manichiura mea … iar eu fug la fete să văd ele la ce s-au gândit pentru această temă.

 

 

 

 

Deyutza

27 Comments

  1. Mamaaa..cata rabdare iti trebhuie la astfel de unghiuta 🙂 Cred ca as sta toata ziua sa am grija de ele la cat e de munca 🙂 Oricum rezultatul este foarte misto dar nu am auzit pana acum de marca asta de oje.

  2. Manechiura arata foarte frumoasa, iar uimirea ta asupra numarului 666 ti-o poti satisface cautand pe net ce reprezinta aceasta cifra 😀 ” Numărul 666 e cunoscut drept „numărul bestiei” în Noul Testament, iar în teoriile conspirației, adepții se referă adesea la el și ca numărul Antihristului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.