Pantalonii cullotes îi purtăm și toamna ?

A venit, a venit iarna .. pe la uși pe la ferești …

Da la mine a venit iarna ninge… și am trecut la sedințe foto în casă 🙂 Nu asta a fost intenția mea, mai ales că în ultima vreme am tot încercat să evoluez la capitolul acesta. Din păcate vremea s-a schimbat rău de tot, a nins iar afară sunt undeva la 0, -1 grade.

Și pentru că planetele nu s-au aliniat și eu am primit cam târziu un colet de la Rosegal. Postasem și pe pagina de facebook, atunci când am primit coletele….și de atunci tot am așteptat momentul să ies la poze. Din păcate vremea rea nu s-a lăsat iar singura mea soluție au fost pozele în interior.

Bun și ca să nu mă mai lungesc hai să îți povestesc câte ceva despre pantalonii cullotes. Pantalonii cullottes se pot purta și toamna însă nu și cei primiți de mine. Aceștia sunt un model mai de vară, ușor transparenți și chiar nu aș avea cum să ies pe viscolul de afară cu ei.Îmi place că au buzunare, ador hainele cu buzunare, fie ca bag mana sau nu …o haină trebuie să aibă buzunare :)) Mda știu am ceva păsărele … dar bănuiesc că nu sunt singura :))

Mi-am ales mărimea Xl deși port un L și au fost oarecum la limită, dar nu e bai i-am dus mamei și i-a făcut exact pe măsura mea, aștept de acum vară să îi pot purta. De asemenea îmi plac dungile de pe ei pentru că îți iau privirea și ești distrat de la toată silueta.

 

 

Bluza/ cămașă albă  îmi place și spre surprinderea mea îmi vine perfect.Deși  ca și în cazul pantalonilor am ales mărimea XL aceasta îmi vine mănușă. Din cauza modelului din partea de sus și a volanelor mi se pare că aduce foarte bine cu bluzele din costumul popular al maramureșencelor. 🙂 Prețul e ok doar 15$ iar calitatea e una foarte bună.Materialul e fain și zic eu că va rezista mult în timp fără să se deterioreze.

Așa dar și fiindcă am optat pentru poze în interior am ales să port la ținută o pereche de sandale.Știu nu prea mai e vreme de sandale dar vorba aia arta cere sacrificii.  :)) Fiind dintr-un material atât de subțire chiar nu mergea să port altceva în picioare. Și ca să răspund încă o dată la întrebarea purtăm pantalonii cullotes toamna da îi purtăm dar cu pantofi , ghete sau teniși și dintr-un  material mult mai gros.

Cum jacheta din piele se potrivește aproape oricărei ținute și de data aceasta a făcut echipă bună cu mine.Trebuie să îmi mai cumpăr cel puțin una pentru primăvară.

Cam asta e propunerea mea pentru astăzi și deși nu cred că cineva va putea copia ținuta , sper totuși să fie o sursă bună de inspirație.

 

 

 

 

Deyutza

22 Comments

  1. N-am o simpatie pentru pantalonii astai dar am vazut ca se aseaza foarte bine si chiar au prins la public in ultima perioada. Probabil ca nu am eu stilul fashion dezvoltat dar mie personal n cred ca mi se potrivesc sau, nu as sti sa ii port 😉

  2. Imi plac mult genul asta de pantaloni, dar din pacate statura ma cam impiedica sa i port, plus ca nu prea port tocuri inalte, deci iar un dezavantaj, dar imi place sa ii admir.

  3. Imi place outfitul tau. Poate ca bluza este mult mai pe gustul meu ca pantalonii, dar na … nu sunt urati! Sunt chiar ieftini si as indrazni sa-i incerc si eu

  4. Chiar am remarcat pantalonii tai, sunt foarte faini! Doar ca nu stiu cu ce i-as putea combina in afara de sandale. Insa nu m-ar opri sa-i port. Draguta tinuta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.