E timpul pentru o garderobă nouă

A venit iarna, acoperă-mi trupul cu ceva 🙂  Nu e chiar iarna dar e foarte frig.Bine dacă stau să mă gândesc dimineața era nins pe dealuri deci ne putem aștepta la ce e mai rău. De acum e luna noiembrie și după căldurile care au fost în octombrie nimic nu mă mai miră.

Totuși pentru că vine frigul și se apropie sezonul rece , eu zic că e timpul pentru schimbarea garderobei. E timpul pentru haine de damă ieftine și frumoase.

În mediul online găsești tot ce vrei și ce nu vrei 🙂 un simplu search pe haine ieftine online și dai de o grămadă de haine damă ieftine și frumoase.

Nu e nevoie să dai jumătate de salariu pe o haină când poți aveam calitate bună la prețuri mici, trebuie doar să te orientezi bine.

Am găsit site-ul mydressing.ro și m-am îmbolnăvit. Am dat de haine ieftine damă și iar plânge portofelul meu. Nu știu ce să mă fac și cum să mă abțin dar am găsit niște haine și blănuri super ieftine.

Nu sunt eu cu blănurile dar parcă m-am îndrăgostit de haina asta de blană.Și după cum ziceam că găsești haine ieftine online,și aceasta are o reducere de 60%. Cum să o las… așa mă mănâncă mouse-ul să o bag în coș. E pentru iarnă, am nevoie de el că doar vorbeam de schimbarea garderobei nu ?  :))

 

Am găsit o mulțime de haine damă ieftine și frumoase, chiar nu mă așteptam. Am mai dat și peste un palton de la H&M la 100 de lei . Îmi place că e cambrat pe talie și mai are și acel cordon pentru a accentua talia și mai mult.Pentru sezonul rece este o treabă foarte bună pentru că avem tendința de a ne înfofoli iar silueta noastră îți cam pierde din frumusețe.

 

Și ca să nu mă depărtez prea tare de subiectul cu care am început adică schimbarea garderobei, pe lângă geci,paltoane, blănuri trebuie să investim și în ceva bluze drăguțe și călduroase. Eu rămân tot la ideea mea că în online găsești totul mai ieftin, așa că nu îți rămâne decât să cauți haine ieftine damă ,sigur găsești tot ce îți dorești. Chiar și un sacou subțirel pe sub o haină poate fi un obiect vestimentar achiziționat pentru sezonul rece.

Pentru sezonul rece nu uita să îți achiziționezi și o eșarfă,două, trei …pentru iarnă chiar și un fular cu tot cu mănuși.

Nu uita de botine , acum că a dat frigul acestea alături de ghete sunt exact ce ai nevoie. Nu ți-ai luat încă o pereche, nu mai sta pe gânduri, treci la shopping.

Ce zici tu ce ai nevoie pentru perioada care urmează ? Ce trebuie să îți mai cumperi pentru a trece iarna cu bine. 🙂 Știi cum e noi femeile noi niciodată nu avem suficiente haine și niciodată nu avem cu ce ne îmbrăca iar săracul șifoiner geme de cât e de plin 🙂

Deyutza

3 Comments

  1. modelele nu ma incanta eu fiind mica de inaltime ,dar mi-ar trebui si mie un palton calduros de vara si o pereche de botine asortate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.