Cadouri pentru pasionații de pictură

De când mă știu mi-a plăcut să pictez, să colorez sau să desenez. Mereu făceam tot felul de desene și consumam blocuri întregi de desen.Uneori se mai întâmpla să rup și foile din caiet, iar când am crescut mai mare, prin liceu mai exact desenele mele erau pe la toate colțurile caietelor și chiar pe ultimele pagini.Am încercat și pictura pe sticlă, chiar îmi plăcea dar în timp totul s-a risipit.

Din păcate toată această înverșunarea a mea nu s-a concretizat cu ceva ”palpabil” și n-am devenit nici o pictoriță celebră :)) Talentul nu a fost de partea mea și oricât am încercat nu am reușit să scot ceva demn de laude. 🙂 Bine talent era puțin acolo dar na .. nu îndeajuns. Pe vremea mea… ca să zic așa nu erau atâtea accesorii de pictură și materiale de pictură.

Un bloc de desen, un set de creioane, unul de pensule câteva acuarele și eventual ”goașe” așa cum le spuneam noi –  cam cu astea am lucrat eu. Acum pasionații de pictură am o gamă largă de tot felul de instrumente de pictură și accesorii pictură doar talentul să nu le lipsească.

Dacă vrei să faci un pasionat de pictură fericit poți să îi faci numeroase cadouri . Am găsit o mulțime de accesorii de pictura pe colorit.ro.  la prețuri foarte bune și accesibile tuturor.

Pe site sunt descrise o mulțime de sfaturi și idei  cum să te perfecționezi în arat desenului, picturii. Așa dar dacă ai pe acasă un pasionat de pictură, pe lângă lucrurile materiale care i le poți face cadou poți să îl îndrumi să între aici . Pe colorit.ro sigur se va perfecționa și sigur va vrea mai multe materiale de pictură și chiar accesorii de pictură.

Și ca să nu mă mai lungesc unui pasionat de pictură poți merge oricând cu instrumente de pictură și sigur nu va fi supărat pe tine 🙂

1.Manuale de artă

Un astfel de manual ar încânta orice pasionat de pictură, trebuie doar să știi pe ce parte se axează pentru ai oferii manualul adecvat.

2. Set de culori

Un artist, un pasionat de pictură folosește și termină repede culorile. Chiar dacă ai observat ca are o mulțime de tuburi, niște culori în plus nu vor fi de prisos mai ales dacă sunt ambalate și într-un mod mai elegant sau deosebit.

 

3. Pânză de pictură

Dacă știi că  pictorului nostru îi place să picteze pe pânză, atunci o pânză cu tot șasiu îi va fi de mare ajutor.

4.Bloc de desen

Dacă din contra pasionatului îi place să facă lucrările pe hârtie atunci trebuie să îi cauți un bloc de desen. Poți căuta modele deosebite, tot pe colorit am văzut la prețuri mici.

5. Seturi de creioane

Pentru un artistic plastic pretențios, un set de creioane care prezintă inclusiv cărbuni și radiera, este o alegere potrivita. Gama din care poți alege este variata, vei putea face alegerea în funcție de buget și gust.

6.Accesorii pictură

Aici  intră tot felul de chestiuțe care pentru tine poate nu înseamnă nimic dar pentru un artist înseamnă multe. Un penar pentru pensule,o paletă de pictură,cuțite pentru pictură sau rolere din burete. Oricare dintre acestea pot ajuta mult un pasionat de pictură.

Accesorii sunt multe iar unui pictor îi prinde bine orice este legat de acest subiect 🙂

Așa dar dacă vrei să faci un cadou mult dorit unui amator de pictură caută pe colorit și vei găsit tot ce ai nevoie pentru un astfel de cadou.

Așa dar ce te-ai gândit să îi cumperi micului pictor ?

 

Deyutza

3 Comments

  1. pare interesant setul mai ales pentru cineva care apreciaza pictura,nu stiu prea multe persoane asa ca nu as putea sa-l fac cadou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.