Tenul tău nu are nimic de ascuns, cu noua cremă de noapte NIVEA Q10 plus C

-RIDURI VIZIBIL REDUSE ȘI UN TEN ENERGIZAT –

Spune-mi tu mie de câte ori s-a întâmplat să vrei  să-ți ascunzi chipul când mergi la birou sau într-o duminică frumoasă, la o întâlnire cu prietenele, pentru că tenul tău arăta obosit, fără vitalitate și strălucire? Mie una de multe ori și de aceea încerc mereu să mă camuflez 🙂 Fie că foloseşti ochelari de soare sau încerci să îţi aranjezi părul peste faţă, tenul te trădează şi arată efectele oboselii.

De acum nu mai ai nimic de ascuns, am gasit soluția  iar datorită noii creme de noapte NIVEA Q10 plus C, care combină pentru prima dată doi antioxidanţi puternici: Coenzima Q10 și Vitamina C în stare pură. Pentru ca tenul tău să lupte eficient împotriva îmbătrânirii premature, noua cremă de noapte NIVEA Q10 plus C ajută pielea să absoarbă cu până la 50% mai mult oxigen în timp ce dormi, pentru ca dimineața să ai un ten neted, fără semne de oboseală.Se știe doar că mai eficiente sunt produsele care acționează peste noapte decât cele pe timp de zi.

Vitamina C în stare pură este considerată cel mai puternic antioxidant care luptă eficient împotriva radicalilor liberi. Aceasta crește producția de colagen, îmbunătățește procesul de regenerare a pielii și reduce inflamațiile, iar pielea ta va fi vizibil mai catifelată. Experții NIVEA au dovedit științific că nici o altă formă de vitamina C nu penetrează tenul în profunzime.

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C cu vitamina C în stare pură funcționează în armonie cu ritmul biologic al pielii, deoarece acesta este mai receptiv pe parcursul nopții. Astfel, te vei trezi cu o senzație proaspătă şi vei arăta la fel de bine pe cât de energică te simţi. Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C se adresează principalelor urme lăsate de stres: riduri, ten cu aspect tern și lipsit de viață. Aplică zilnic crema pe tenul curat înainte de a merge la somn. Celulele tenului vor respira mai ușor, din profunzime, iar tenul tău va fi vizibil mai catifelat și revigorat după folosirea ei.

Iar pentru zile pline de energie şi riduri reduse în doar 4 săptămâni, completează ritualul tău de îngrijire cu crema de zi NIVEA Q10 plus C cu FPS 15. Formula intens hidratantă se absoarbe rapid în piele, reduce semnele oboselii şi tenul tău devine revigorat. Totodată, protejează pielea împotriva razelor UVA/UVB datorită factorului de protecție. Folosind zilnic crema care are un parfum fructat şi răcoritor, tenul tău va fi fresh întreaga zi.

Bucură-te de riduri vizibil reduse și un ten energizat cu noua gamă NIVEA Q10 plus C şi nu vei avea nimic de ascuns!

Clar am nevoie de un astfel de produs mai ales că mi se termină crema pe care o am momentan.

 

 

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

 

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

 

Deyutza

5 Comments

  1. Nu am avut chiar toate produsele Nivea, dar tot ce am avut si folosit m-au incantat si am ramas uimita de calitatea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.