Saturday’s Theme-42. Skulls

Luna aceasta am ținuta așa  mai mult în manichiuri și teme de halloween. Nici astăzi nu am scăpat de acest subiect așa că astăzi avem cranii sau capete de scheleți. Hmm poate fi înspăimântător dacă e să te gândești expre la un craniu. Însă la mine de data asta nici vorbă de așa ceva pentru că m-am gândit să aleg o variantă mult mai dulce, mai drăguță.

Pot zice că mi-au fost admirate unghiile de la distanță însă când erau privite de aproape mai în detaliu, toată lumea rămânea puțin blocată nu se aștepta la imaginea reprezentată.

Dacă data asta a fost ceva atipic săptămâna viitoare sigur va fi ceva de specific.Este ultima temă pe luna octombrie, ultima temă de halloween de anul acesta. Din noiembrie revenim cu noi teme noi abordări.

Produsele folosite au fost :

  • Eveline 8în 1
  • Essence #33
  • Nail Style Studio by Mark Avon
  • Top Coat GoldenRose

 

 

Hai să trecem și pe la restul fetelor să vedem ce au realizat

 

 

 

Deyutza

12 Comments

  1. Oanei i-am zis ca nu suport manichiurile cu cranii si inca imi mentin parerea, dar trebuie sa recunosc ca a ta ma atrage in mod ciudat. Probabil pentru ca imi place degradeul si trandafirii :))) sau poate pentru ca trebuie sa ma uita tenta ca sa vad craniile, in orice caz imi place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.